Livet

min helg i sex bilder

6 mars 2017

Denna helg har gått så vansinnigt fort, och jag har inte ens tittat på datorn som skräpat i ett hörn av lägenheten. Mobilen har dock varit med, och såhär såg min helg ut enligt dess fotoalbum!

LÖRDAG:

Lediga helgmornar är den billigaste, mest simpla men kanske också mest genuina glädje i mitt lilla liv. När jag varit på resande fot finns det INGET som är lika gott som hemmagjort bryggkaffe, plus att vårt Ica har just nu extremt goda apelsiner, typ… krispiga i köttet? Min kalender kommer från Bookbinders Design (ADLINK) och jag älskar den dyrt och heligt. PS. såg just nu att de har 50% på alla kalendrar? SLÅ TILL, FÖR BÖVELEN!

Efter lunch var det dags för Alexander att göra Crossfit Open 17.2, och jag följde med som hejarklack och filmassistent. Blir så extremt imponerad av människor som har så total kroppskontroll, och ÄNNU mer av hur de pressar sig själva till att… orka? MVG till dessa killar och tjejer!

På kvällen skrev jag ju det här blogginlägget, så ni vet exakt vad jag ägnade mina kvällstimmar åt.

SÖNDAG:

Efter att ha sträckkollat samtliga ”Mandelmanns gård”-avsnitt åkte vi till IKEA för att inhandla växtpiedestaler, krukor och burkar till köket. När vi kom ut från kassorna insåg vi att det skulle bli en kamp att få hem allt eftersom vi inte har någon bil. Oh well, Alex vilodag blev istället en farmers-walk-inspirerad färd mellan diverse färdmedel.

På kvällen gick vi hem till våra två-gator-upp-grannar Ida och Robin, som bjöd oss på supergod pasta med köttfärssås på högrev. Blir alltid så imponerad av deras matlagning, så EXTREMT gott. Perfekt avslut på mysig helg!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ida 7 mars 2017 at 20:58

    Tack för att ni kom och förgyllde vår söndag – alltid lika mysigt! :*

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.