Kläder och smink

Min nya favorittröja (som nu är på rea)

19 mars 2018

Imorse la jag upp en Instagrambild och ni var SÅ många som frågade var min nya favorittröja kommer ifrån. Gladeligen (för er, inte mig som betalde fullpris) är den nu på 25% rea! Här kommer en länk till vad som för 299 spänn kan göra er påsk lite gulare och ert liv MYCKET härligare! Muggen kommer från Orla Kiely som säljs på bland annat Åhléns och den hittar ni här! Vill nu ha denna lampskärm från samma märke…

*materiell lycka*

isabel-boltenstern-retromuggen+

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Frida 19 mars 2018 at 16:50

  Vilken stl tog du på tröjan?:)

 • Reply Clara 19 mars 2018 at 17:15

  Så himla fin! Klickade hem direkt!

 • Reply Ellen 21 mars 2018 at 00:15

  Har gått in på nelly sjuttionio gånger nu och tittat på den och trodde jag var stark MEN nu köptes den ändå!!! Har som blond bestämt att detta blir året jag *embracear* det gula jag alltid tyckt att jag inte kan ha, tack för hjälpen på vägen!

  • Reply Isabel Boltenstern 21 mars 2018 at 09:24

   Det tycker jag du gör helt rätt i! (Jag blev fan inspirerad av mig själv och köpte den nu i rosa också?! HAHA)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.