Träning

Min nya inspirationskälla

7 augusti 2017

Helgen som gått har kantats av framstupa sidoläge på soffan eftersom årliga Crossfit Games gick av stapeln i torsdags. För er som inte vet vad det är: typ VM i världens mest underhållande sport. Och det säger jag ändå i egenskap av (kanske lite partisk) sportreporter.

Världseliten har i fyra dagar sprungit, simmat, hivat vikter och sig själva upp och ner – och jag har njutit av varje minut. För svensk del tävlade Crossfit Fabriken från Malmö i lag, Helena Falk i 35+, Jocke Bengtsson 40-44+, Filippa Ferm 16-17 och min nya personliga favorit: Pia Gund 60+!

Är det inte häftigt att Pia, som alltså är över 60 år, åker över Atlanten och tävlar i Crossfit? Hon slutade på en fjärdeplats och har fullkomligt vunnit all min kärlek den här helgen – jag blev så vansinnigt inspirerad av henne?!

För tänk hur man själv, 26 år gammal, avstår från att prova nya saker för att de är just nya. Att det är lite läskigt att kasta sig ut på okänd mark, vara rädd för att skämma ut sig och kanske misslyckas. Vet ni vad Pia Gund säger då? FUCK THAT!

(Eller ja, det kanske hon inte säger, men i mitt huvud har hon den inställningen.)

Så nu när Crossfit Games är över tar jag med mig två saker – den här sporten är fantastisk, och jag måste börja leva lite mer som Pia Gund.

isabel-boltenstern-crossfit-3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anna 9 augusti 2017 at 12:47

  Hej Isabel! Detta är första gången jag läser din blogg, i övrigt har jag sett dig på tv i sportsammanhang (DU ÄR GRYM! big ups!) och röstade precis på dig i Kristallen, håller verkligen tummarna för att du tar hem det!! Har bara scrollat lite snabbt på bloggen och fastnade direkt för att du gör månadslistor (jag är en listperson since 1991 mehehe så detta är ju himmelriket) och det där med att ha en bok samlad för alla typer av anteckningar som man lägger upp efter hur man själv vill ha det, blandat med träning, vardag, youtubeklipp, utbrändheten osv osv osv. Wow! Tack för att du gett mig en ny favoritblogg som jag ska läsa ofta och noggrant! Lycka till med allt du tar dig för och fortsätt vara den du är. Peppkramar!

  • Reply Isabel Boltenstern 11 augusti 2017 at 11:23

   Men TACK Anna, vilken fin kommentar! Jag är också en listfantast av rang och kan-inte-sluta. Bullet Journal låter ju sannerligen som något för dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.