Listor

Mina 10 senaste…

12 mars 2019

Min senaste pinnade inredningsbild:
Hittade ett underbart funkisbadrum som påminner om det vi hade i mitt barndomshem i Helsingborg! Mina päron gick dock lite mer bananas och hade helkaklat i spygrönt med matchande hyllor, vask och toalett. Det här var lite mer smakfullt – och hittades hos Helena Lyth!

isabel-boltenstern-blogg

Den senaste sura grejen:
Tyvärr gick jag i den klassiska fällan att köpa sura S-märken som göra att hårfästet vrider sig – men också att tänderna ilar i flera dagar efter. Att man aldrig lär sig…

Min senaste lyssnade podcast:
Dagens mest ÖDMJUKA svar blir att jag lyssnade tillbaka på det gamla avsnittet då jag gästade Ångestpodden och pratade om utmattning, bluffsyndrom och gav tips på hur man tar sig tillbaka!

Min senast använda emoji:
?<– har missbrukat den här något vansinnigt på senaste

Min senaste TV-serieobsession:
Sju år efter alla andra har jag börjat se Bron och jag ÄLSKAR DET! Har nu en crush på danska och gillar Martin Røøøøøøhde. Har så klart börjat spela Duolingo på danska enbart pga detta :)))))

Mitt senaste dyra köp:
Det är nog min nya kamera och dess objektiv, men det känns ju väl värt pengarna med tanke på att det är ett ,~*arbetsredskap*~,. Nu är det ett halvår sedan, men tror inte jag köpt något dyrt alls sedan dess?

Mitt senaste projekt:
Just nu är jag 71 dagar in på mitt köpstopp, där jag pausar alla inhandlingar av kläder, prylar och tingeltangelskit jag vanligtvis hoardar i. Ska uppdatera er på detta i ett eget inlägg!

Senaste tanken:
Är det Sarah Dawn Finer som gör rösten till EON-reklamen?

Min senast lästa blogg:
En av mina favoriter: Teknifik! Tycker Elin skriver så bra om teknik, strategier, sociala medier och nya prylar!

Senast lyssnade låt på Spotify:
Har givetvis fått superdille på Arvingarnas mellolåt I do och kan inte sluta nynna på den. Helvete, vad den får en att må bra!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Frida Ljungdahl 12 mars 2019 at 22:48

    Åh blir så glad när det kommer inlägg från dig! Saknar ditt bloggande så in i tusan, men förstår att livet och annat ibland kommer emellan. Men ville bara säga att dina blogginlägg är uppskattade! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.