Kläder och smink

Mina 2 enda hårprodukter

14 november 2020
Inlägget innehåller reklamlänkar

Som ni kanske vet är jag ingen stark förespråkare när det kommer till piffiga produkter. Beautyindustrin, med alla dess 12-stegs-rutiner och mirakelkrämer, är i min värld ett litet hitte-på. Med det sagt finns det två prylar jag med jämna mellanrum dunkar in i barret för att se lite mer vårdad ut.

Olaplex Hair Perfector No 3

Den här lilla rackaren kör jag en gång varannan vecka. Nu läser jag på hemsidan att man bör köra den i handdukstorkat hår och sedan skölja ur den med schampoo – meeeen det gör inte jag. Vanligtvis tar jag den bara efter schampoot, som vilken inpackning som helst, och låter sitta i tio minuter. Sköljer sedan ur, handdukstorkar och går vidare med livet.

ColorWow One Minute Transformation

Den här är ändå min personliga favorit – en stylingprodukt som tar ner frisset! Jag kluttar ut en krämhög lika stor som en femkrona (gamla femkronan mvh kontantlös sedan 2015) och drar ut i längderna när håret är torrt. Drar sedan igenom med en borste och låter det vara – så jäkla simpelt.

Kan dessutom köra denna som lite punktbehandling på enbart topparna när jag inte besökt frisören på länge, återigen för att undvika det där burriga och torra.

RELATERADE INLÄGG:

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Cina 17 november 2020 at 12:23

  Kul att hitta din blogg och att få höra din hårrutin. Med ditt fina hår så trodde jag att du hade 100 olika produkter, hahaha.
  Trevlig måndag,
  Cina
  https://cinaslivsstil.wordpress.com/

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.