Kläder och smink

Mina 3 senaste köp

27 september 2020
Inlägget innehåller reklamlänkar

Egentligen är jag ingen storshoppare, men nu har spenderarbyxorna varit på! Det är både grejor till hemmet och kroppen som är på väg i bruna paket, så låt oss ta en titt på vad jag klickat hem på senaste!

Rund fåtölj i rotting

”Men Isabel, en sån här HAR du ju redan?” kanske den uppmärksamma tänker, men så är inte fallet. Stolen vi köpte i somras är en mindre variant på 100 cm i diameter, men egentligen ville vi ha den mer robusta som är 115. Den har varit slutsåld under flera månader, men nu ÄNTLIGEN säljs den igen. Länken här ovan går till själva rottingramen, sedan får man slänga in dynan separat – den hittar ni här!

isabel-boltenstern-stol-granit

Världens bästa utsvängda byxor

Det tog mig 29,3 år att hitta världens de ultimata byxorna! Jag har de redan i svart och blått, men i ren fruktan för att de eventuellt tas ur produktion bunkrade jag nu upp med ytterligare tre färger: beige, mossgrönt och vitt. De kostar 399 kronor paret, och sedan 2 månader tillbaka är dessa de enda jag har på mig när jag inte har träningskläder!

Lång mossgrön kofta

Ni kanske börjar ana ett tema på favoritfärg här, va? Denna kofta köpte jag i hallonrosa på en loppis för två år sedan, och den har varit en go-to-favorit sedan dess. När den nu släpptes i mossgrönt kände jag att det kunde vara kul att variera sig, hehe. Som ni ser på bilden har detta paket redan kommit – heja snabba leveranser!

(PS. det är viss 20% på denna helgen ut!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.