Samarbeten

Mina 3 senaste ljudböcker

8 november 2017

– Samarbete med Bookbeat –

De senaste veckorna har jag fått dille på ljudböcker. Vanligtvis är jag en semesterlyssnare som betar av ljudböcker i parti och minut på solstolen. Det är ju praktiskt taget OMÖJLIGT att kisa mot solen och hålla en faktiskt bok i nävarna utan att få kramp i armar och nacke. Då har ljudboken varit min räddning.

Men nu när hösten smugit sig på har jag börjat lyssna he-la ti-den. Förvånansvärt mysigt att gå runt i världen med en berättarröst i öronen?

? Nu får ni, mina kära läsare, en gratismånad hos BookBeat! Signa upp er HÄR eller ange koden isabel vid registreringen, så är ni igång! Gäller alla nya medlemmar! ?

3 favoritböcker just nu

isabel-boltenstern-bookbeat2

Björnstad – Fredrik Backman
Detta är nog den första bok jag läst utan att vilja pausa sedan ”En man som heter Ove”. Och jag har en unik relation till Björnstad. Det känns i hela kroppen när jag hör berättelserna om en liten hockeystad där allt kretsar kring laget. Uppoffring, machokultur, och utanförskap. Kärlek, hängivenhet och moral. Jag älskar ju exakt alla ord som kommit ur Fredrik Backmans fingertoppar, och hur han balanserar allvar och humor i den här boken är så förbaskat imponerande. I skrivande stund lyssnar jag på uppföljaren ”Vi mot er” och har skyhöga förväntningar!

isabel-boltenstern-bookbeat1

Det är något som inte stämmer – Martina Haag
Antagligen är jag sist på bollen här, eftersom denna bok snackats om hur länge som helst. Men den här berättelsen gör ont i varenda cell. Om ett äktenskap som går i kras och tomheten som uppstår. Hur man samlar ihop spillrorna som blir kvar trots att man inte tror det är möjligt.

isabel-boltenstern-bookbeat4

Harry Potter and the Deathly Hallows – J.K Rowling
Ni som följt den här bloggen ett tag vet att jag är en sann Harry Potter-nörd (med en besvärjelse intatuerad på foten). Även om jag läst böckerna flera gånger på både svenska och engelska blev det en helt ny upplevelse på ljudbok. Inte nog med att det känns autentiskt med brittisk stämma, det är dessutom Stephen Fry som läser in den och han ÄR – SÅ – BRA! Deathly Hallows är den sista boken av sju i Harry Potter-serien, och jag kan inte tänka mig bättre höstmys än denna i hörlurarna, uppkrupen i soffan smaskandes på en ljummen lussebulle.

? Glöm nu inte bort att nya medlemmar får en gratis månad hos BookBeat! Klicka här och skriv in koden isabel, så kommer november bli lite mindre plågsam att ta sig igenom. ?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Klara Carlsson 8 november 2017 at 09:20

  Min sista tanke innan jag somna igår var att jag borde skaffa mig en sån där ljudboksapp att lyssna på när man traskar runt i höstmörket, och så dyker detta upp som en skänk från ovan!! Tack Isabel :)

  • Reply Isabel 8 november 2017 at 15:53

   Perfekt ju! Har på min ljudbok på högtalare i vardagsrummet nu och ska vika tvätt, haha. Så perfekt!

 • Reply Anna 12 november 2017 at 16:21

  Björnstad var bra, men Vi mot dom är sååå bra. Så jävla viktiga budskap i den, så välskriven.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.