Video

Mina bästa lifehacks

23 februari 2017

På senaste har jag snöat in mig HELT på lifehacks. Lifehacks är små knep som gör vardagen lite lättare, mindre irriterande och inte så energikrävande. Först och främst har jag gjort en video på ämnet, som ni borde börja med att titta på!

Och nu till vad jag lovade där i slutet – fler lifehacks! Har ni idéer på fler får ni hemskt gärna skriva i kommentarsfältet. Allt som gör ens liv lite lättare är hjärtligt välkommet, som ni förstår.

YTTERLIGARE FEM LIFEHACKS
(the extended list)

◊ Ofta när man drar på sig en tröja rispar den mot armhålorna och deodoranten fläckar av sig. Störigt. För att bli av med de vita ränderna är mitt knep att dra en torr handduk mot – liksom gnugga bort fläcken torrt mot torrt.

◊ Köp en ryggsäck. Ja, man kanske ser ut som ett förvuxet skolbarn, men det är fantastiskt att slippa kånka saker på en axel, försöka klämma fast en axelväska för att sedan få nack- och ryggont. Ryggsäcken är en lifesaver.

◊ När jag bor på hotell eller har bråttom brukar jag snabbstryka min skjorta, blus eller tröja med plattången. Superknep om man inte har strykjärn nära till hands.

◊ Det händer att ens tånaglar gör hål i strumpbyxor med jämna mellanrum, och om man märker att det börjar gå en maska kan man stryka på genomskinligt nagellack. Så fort det stelnat är man good to go. (Gammalt hederligt trix från gymnastiktrikåernas tid!)

◊ Tips för att tänka lite mer positivt kommer här! När vi är på handbollsmästerskap brukar vi under frukosten gå igenom ”listan”. Alla kring bordet får ranka sin tre bästa ögonblick från dagen innan, stort som smått. När man gjort detta under några dagar börjar man per automatik leta efter de fina detaljerna! OBS, även härligt att göra precis när man gått och lagt sig, innan man somnar.

Och nu till er: har ni några härliga lifehacks som underlättar livet?


PS. såg nu att exakt ALLA bloggare nyligen kört lifehack-inlägg, så det här kändes ju plötsligt meningslöst. Men för mer lifehack-inspo kan ni kolla detta inlägg hos Sandra!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Evelina 28 februari 2017 at 16:01

    En skvätt olja på en pappersbit och lite gnugg trollar bort köttfärssås-rester som sitter fast i matlådor i tretton år annars – gjorde iallafall mitt liv lite bättre <33333

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.