Listor

mina favoritkonton på instagram

18 oktober 2016

efter någon timmes pusslande i photoshop är jag redo att ge er en lista på precis det rubriken avslöjar. trots att jag tröttnat lite lätt på instagram (som allt mer går mot superproffsfoto-spons-inlägg) blir jag genuint glad när vissa människor lägger upp nya bilder eller klipp. har ni förslag på personer som är roliga, tar fina bilder eller bidrar med något annat trevligt till Livet™ får ni gärna skriva i kommentarsfältet! nu kör vi, utan inbördes ordning! (bilderna är länkar, så klicka på de!)  

sunshinestories

en av mina bästa vänner heter linn, och tillsammans med sin framtida man petter driver hon ett surf-och-yoga-retreat på sri lanka vid namn sunshine stories. deras flöde får ens höst att verka dubbelt så mörk och hälften så orange. världens mest inspirerande par som lever ett så otroligt spännande liv med vacker natur, ljuvliga bilder och svajande palmer.

ihateworkouts

det kan inte ha undgått någon att brita zackari startat det första (!?) humana träningskonto för oss som inte tycker det är superkul att gå till gymmet tusen gånger i veckan. det är lättsamt, humoristiskt och ärligt. what’s not to love?

psyksjukanochbroderi

som utbränd får man ofta höra diverse ”hjälpsamma råd” från omvärlden. på instakontot psyksjukanochbroderi gör 21-åriga maja broderier med dessa citat, och jag vill ha ALLIHOP. spot on!

ginascarangella

och det här kontot är också något utöver det vanliga. blir inte klok på hur denna tjej kör en slaffsig version av barr på ett vansinnigt häftigt sätt, hur hennes kroppskontroll får en att tappa hakan och hur FINA träningsbrallor hon ständigt går runt i. om någon vet var man kan köpa får ni hojta.

lottalindfors

mitt ABSOLUTA favoritkonto just nu tillhör min vän lotta. inte nog med att hon fått världens mest bedårande son – hon tar dessutom så otroligt fina bilder på honom. drömkonto på alla sätt och vis!

filippaedghill

i gymnasiet började jag följa filippas illustrationer, och det är omöjligt att sluta. beroendeframkallande. följtvång på denna grymma brud vars liv man med jämna mellanrum önskar att man hade.

lundbergjohanna

en annan av mina bästa vänner råkar dessutom vara en av jordens mest skickliga sportfotografer. blir ständigt så imponerad över hur hon lyckas hitta något nytt i en sketen match som fotats en kvadriljon gånger? men är det någon som har en gudomlig touch är det johanna. (därför tar jag det extremt personligt att alla 700 pressbilder hon tog på mig var helt obrukbara. jag VET JU att det var mitt ansikte det var fel på liksom.)

thedogist

det kommer nog inte som en nyhet för er att jag ägnar ganska många timmar i veckan åt att scanna internet på söta hundar, så när jag hittade the dogist blev jag överlycklig! ett konto som fotar hundar och skriver några rader om deras personlighetsdrag. kan scrolla flödet i timmar!

yayanaomi

ni vet hur man älskade penny schulman förr? så, fast ÄNNU MER, älskar jag dottern på kontot yayanaomi. hon är så hysteriskt rolig, och sådär ärlig som bara barn kan vara fast skarp. trots att kontot innehåller en del inredning/spons/newblogpost/mode-inlägg som inte är min cup of tea väger detta busfrö upp rubbet. hon är guld!

jamiefleetwood

för en herrans massa år sedan skrev en amerikansk tjej i kommentarsfältet på den här bloggen och frågade om vi kunde ses. hon var utbytesstudent i halmstad, och vår första date var ett ikeabesök – vår andra en stockholmsweekend och vår tredje en roadtrip i USA. nu bor jamie i arizona, äventyrar i naturen och ser allmänt smashing ut. henne borde ni också följa!

det var mina tio tips! vilka är era?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.