Listor

Mina gamla Lunarstorm-krypin

15 oktober 2018

Åh. Herre. Gud. Idag hittade jag en extern hårddisk som samlat damm ohyggligt länge, och i en mapp i en mapp i en mapp hittade jag ytterligare en mapp som hette ”Lunar”. För ni minns väl Lunarstorm? Det Internet-community man (jag) skrev in mig på först, ungefär 13 år gammal. Anledningen att jag började skriva internetdagbok som med utvecklingens gång skulle bli blogg, och att jag började fota mig själv och öka kontrasten oförskämt mycket i Photoshop.

På Lunarstorm hade man sin egen sida som man med simpel kodning kunde personalisera, och jag hittade alltså precis mappen med mina gamla krypin. En herrans massa skärmdumpar vi nu ska titta igenom. Och skämmas över.

krypin-lunarstorm-2

Om jag var extremt nöjd med min visningsbild? KORREKT. Tyckte jag hade den perfekta popparlooken där, någonstans i högstadiet. Får ju dessvärre klåda i ögonen när jag ser sättet jag skrev på – TyePh sÅhÄra *fNisS* Extra begåvat att kalla Laröd, som är ett rejält moderatfäste, för ghetto? Åh kära barn, jag skänker en stilla tanke till mitt yngre jag…

krypin-lunarstorm-1

Nä men kära barn, hur är det FATT när man skriver att DiLeva ”betyder mycket”? Minns att jag spelade hans skiva ”Tiden faller” tills CDn blev repig – en storfavorit i min walkman. (PS. minns att jag var SÅ nöjd med detta krypin men var livrädd att tjejen jag kopierat det rakt av skulle komma på mig, hehe.)

krypin-lunarstorm-3

Okej, dags för min svensklärare att ifrågasätta sin existens igen. Extremt många kenttexter men också det här fruktansvärda fjortis-caps-lock-haveriet. Som en tävling i hur många interna skämt man kan blåsa upp till ikon för vänskap. Mmmmm vilken unik snöflinga man var.

krypin-lunarstorm-9

Jag kan inte avgöra vilken av bilderna som är värst, men ger mig ändå en liten klapp på axeln för den kreativa kajal-utsmyckningen. På den tiden satt jag på fotoforumet DeviantArt och lärde mig rita mangafigurer och inspirerades till *artsy* bilder som den ovan. Det var bara lite svårt att få till den där proffsiga känslan när jag fotade under badrumslampan med min lilla HP-kompaktkamera.

krypin-lunarstorm-8

Om det inte framgått än kallades jag Kitty under denna tid, vilket jag inte var sen med att poängtera precis exakt alltid. Men här kommer ju något extremt märkligt och framför allt OBEHAGLIGT: jag skrev alltså ut vem jag var kär i följt av ”han vet nog om det” – HUR skulle han kunna missa när jag SKRIVER UT HANS NAMN efteråt? Vi umgicks också i samma gäng och det var inte svårt att missa min besatthet? Stackars kille…

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply emma | www.emmae.se 15 oktober 2018 at 09:42

  Haha åååh, önskar att jag hade screenshots på mina profiler :(

  • Reply Isabel Boltenstern 15 oktober 2018 at 09:52

   Jag blev överlycklig när jag hittade de! TACK för att man någon gång var så stolt över de där sidorna att man var tvungen att dokumentera, haha…

 • Reply Malin Emmoth 16 oktober 2018 at 15:42

  Känner igen mig i SÅ mycket. Och att vi enligt sista bilden uppenbarligen hade exakt samma musiksmak. Har bara sparat min lunardagbok, men det är jag både tacksam och rörd över haha.

  • Reply Isabel Boltenstern 18 oktober 2018 at 10:36

   Hahaha, jag har skrivit ut alla mina dagboksinlägg också. Ska nog köra högläsning ur de någon kväll!

 • Reply Isabel Boltenstern 18 oktober 2018 at 10:35

  Åh gud, den minns jag också?! Ska försöka hitta den! Haha, tack för tips (och lång och trogen tjänst).

 • Reply Isabel Boltenstern 18 oktober 2018 at 10:39

  HAHA, det gjorde jag också! Så roligt att du väckte det lilla minnet till liv, haha!

 • Reply Isabel Boltenstern 18 oktober 2018 at 10:39

  Haha, visst är det! Samtidigt lite gulligt hur man bara KÖRDE på den tiden!

 • Reply Frida Björkroth 19 oktober 2018 at 20:17

  Bästa inlägget på länge!! Det var helt klart bättre förr, CallMeKitty själv var jag en Haffi_Paffi, haha.

 • Reply Martina 13 april 2021 at 22:01

  Åh tack för detta inlägg! Jag känner mig genast inte lika ensam och ”tonårsärlig/patetisk” eller vad man ska kalla det ;) Jag hittade också lite gammalt damm i en mapp som hette ”stuff” som låg i en mapp som också hette ”stuff” i hårddiskmappen ”gamla datorn”, och så höll jag på att dö för att jag hade lagt ut nåt slags dagboksinlägg helt öppet för alla att läsa på lunarstorm (och jag ville ju säkert att någon specifik kille skulle läsa just det, men det gjorde han förhoppningsvis och troligtivs inte). Jag googlade ”vad skrev jag på lunarstorm” för att se vad man kunde hitta om just lunarstorm idag, och då kom jag hit haha. Jag är säker på att jag hade gillat dina lunarsidor big time om jag hade halkat in på dem på den tiden :D Tack!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.