Listor

Mina sommarplaner 2019

20 juni 2019

isabel-boltenstern-marbella-9818+

Vad ska du göra i sommar?
Umgås med kompisar, spela golf, trädgårdsträna, skriva bok och bara mysa! Vad ska alla andra göra? VILL HÖRA!

Ska du åka någonstans?
Den enda resa jag har inplanerad är till USA för att se Alex tävla Crossfit Games (motsvarande VM) med sitt lag! Annars lär jag hålla mig innanför Sveriges gränser. Jag försöker vara i Skåne så mycket som möjligt under somrarna, så förhoppningsvis blir det lite dagsutflykter till Kullaberg, Kivik eller Smygehuk!

isabel-boltenstern-sommar

Hur länge ska du vara ledig?
Well, jag tycker det är lite svårt att definiera när jag jobbar eller inte. Jag jobbar aldrig men ändå alltid, på något vis. Varannan vecka fram till första september har jag deadlines med bokmanuset, men tv-sändningar och inspelningar har jag inte så många under sommarmånaderna eftersom våra rättigheter ligger på paus då.

Vad vill du verkligen hinna med?
Tänker mitt allra hårdaste utan att egentligen komma på något? Försökte krampaktigt tänka att jag ”kanske vill bada i havet” men det hade varit både lögnaktigt och framkrystat att skriva det. Inte fan vill jag nödvändigtvis bada i havet? ELLER JO, nu kom jag på en sak: läsa Folk med ångest av Fredrik Backman!

Vem kommer du vara mest med?
Dessa två praktexemplar till familjemedlemmar:

isabel-boltenstern-alex-ingrid+

Vad kommer du lägga mest pengar på?
2019 inleddes med 104 dagars köpstopp, och efter det trodde jag att dammluckorna skulle öppnas – men icke! I själva verket har jag inte haft något sug att köpa onödiga prylar, och det enda jag lagt kulor på är en soffa till balkongen. Så vad lägger jag egentligen pengar på? Funderar riktigt hårt nu men kommer inte på något annat än typ… grilltillbehör? ÄH, jag vet inte. Visst känner ni nu att ni får bang for your buck i denna genomtänkta lista?

Vad kommer du köpa inför semestern?
Eftersom jag fyller år den 2:a juli (skriv in i kalendern!!!!) tänker jag inte köpa så väldans mycket. På söndag publicerar jag min önskelista inför 28-årsdagen! Det enda jag kom på nu är att jag vill ge Alex en elgrill, så kanske en sådan?

Vad ser du mest fram emot?
Utan tvekan att kolla när Alex tävlar Crossfit Games! Det är något helt fasansfullt (men också) härligt att se den man tycker om tävla. Det fysiska illamåendet ligger och guppar i halsgropen, för man vill så jävla gärna att det ska gå bra för honom. Tänker att livet hade varit lite mer platt och avtrubbat om man inte hade de här nervositetschockerna, glädjetårs-fontänerna och den monumentala besvikelsen. Att känna något betyder ju att det spelar roll!

Crossfit Games 2016

Kommer du bli brun?
När man harvar runt på golfbanan är det oundvikligt  ¯\_(ツ)_/¯ Har ju dessvärre inget pigment i ansiktet, och ju brunare jag blir på kroppen desto tydligare blir det.

Vad kommer du äta?
Förhoppningsvis ohyggliga mängder grillad kyckling, grönsaker och färskpotatis med dill?! Tänker också mammas bärpaj, Tiptop-strutar och marängsviss.

isabel-boltenstern-cypern-02690+

Vad kommer du dricka?
Om jag känner mig själv rätt: resorb, Pepsi Max och Nocco.

Vad kommer göra den här semestern extra bra?
Att det inte finns en massa måsten som lurar bakom krönet, och att man med åldern har insett att man inte behöver ”passa på att leva” och göra ALLT på sommaren. Fy helsike, så ansträngande det var förr när man inte kunde sitta still en sekund i rädsla för att missa något skoj.

Vad kommer du ha på dig?
Aha, den gamla standardfrågan från Spray-chatten. KLÄDER. Förlåt, ska inte var obstinat. Antagligen en massa träningskläder, flaxiga kaftaner och svassiga byxor!

Lista hittad hos härliga bloggkollegan Anja <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fia 20 juni 2019 at 16:02

  Vill ha massa massa rapport från the games genom dina ögon <333
  Så kul och spännande!!

 • Reply Wilma 20 juni 2019 at 22:35

  Isabel som jag uppskattar dig och din blogg. Eller snarare allt du publicerar oavsett kanal. Jag mår så bra att få läsa om din ärlighet och öppenhet. Inspireras ofantligt mycket av ditt synsätt på livet då jag kan känna igen mig så mycket i dig. Tack tack tack. Hoppas du förstår hur mycket du inspirerar och gör skillnad för oss som väljer att följa dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.