Träning

Mina träningsmål 2019

16 januari 2019

För ett tag sedan fick jag frågan om vad jag har för mål med träningen 2019 – och inledningsvis tänkte jag inte ha något. Inga mål, ingen press, inga sura miner, resonerade jag. Halvvägs genom januari ändrade jag mig däremot, för det finns ju en hel del saker jag VILL lära mig – och således lägga tid på. Låt mig presentera mina träningsmål för året 2019!

isabel-boltenstern-crossfit-06811+

? KLARA EN MUSCLE UP
Oavsett om det är en bar muscle up eller ring muscle up – så vill jag klara en. Sedan jag såg Crossfit första gången har jag velat hiva mig upp sådär effortless*, men aldrig har jag tränat på det eller gjort någon form av stödövningar för att en vacker dag kunna. Ingen progression, inget övande och inga framsteg kan vi kort och gott sammanfatta det hittills. Men i år vill jag lägga ner slitet för att klara det!

*obs, inget krav på att skiten ska se effortless ut på en gång, hehe… 

?SNATCHA 55 KILO
Ni minns kanske att jag klarade målet att snatcha 45 kilo för ett bra tag sedan, och efter det lade jag övningen helt på hyllan. Nu klarar jag bara 35 kilo på en bra dag, så tanken med detta mål är att rycka oftare för att få in vanan, tekniken och styrkan. Håll era tummar för att jag inte skallar stången!

?ÅKA PÅ EN TRÄNINGSRESA
Försöker minnas tillbaka om jag någonsin varit på en renodlad träningsresa, men tror baske mig inte att jag har det? Drömmen hade varit att samla ett gäng kompisar, och att alla tar med sina mammor. Då hade vi tränat, simmat, vandrat i berg, spelat yatzy och ätit gott i en hel vecka med våra urmödrar. Helsike, vad roligt!

isabel-boltenstern-marbella-0229+

? SPELA 20 RUNDOR GOLF
Jag tänkte först skriva att jag vill komma under 15 i handicap, men sedan påminde jag mig själv om att jag inte spelar golf för resultatets skull. Det är min fristad i naturen, ett jäkligt bra umgängessätt och en avkoppling för skallen. Precis så ska det fortsätta vara – men jag vill ha mer av det goda! 20 rundor hade varit drömmen att hinna med, vilket hade varit en fördubbling av förra säsongen.

? DELA MED MIG MER AV MIN TRÄNINGEN
Ofta glömmer jag att fota och skriva ner mina wodar, men eftersom ni efterfrågar det frisk tänkte jag bli bättre på att dela med mig av träningen. Dels här på bloggen, men också på Instagram. Dessutom tycker jag ju att träningsbilder är pirrigt roliga att ta, så jag ska bara komma ihåg att ta med finkameran också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.