OS 2018

Mina uppdrag under OS!

8 februari 2018

Det har blivit dags att berätta om mina arbetsuppgifter under OS! De senaste månaderna har ni kunnat läsa mellan raderna, men det finns något konfidentiellt som nu ska berättas. Ni vet redan att jag kommer vara reporter på det alpina, men resten får ni se i klippet jag spelade in här på hotellrummet i Sydkorea.

Ni som är intresserade av alpinsändningarna – jag publicerar alla sändningstider imorgon! Om ni inte orkar vänta finns tävlingsstarterna här, och generellt öppnar vi lill-studion en kvart innan.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henke41 10 februari 2018 at 21:55

    Shorttrack + Isabel = Bambi på is

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.