Listor

✨ MITT 2017 ✨

29 december 2017

JANUARI
Året inleddes med nyårsfirande och batteriladdande i Spanien innan jag jobbade med handbolls-VM i Paris i tre veckor. Tog ett zen-moment med världens bäste handbollsspelare Nikola Karabatic innan intervjun. Älskar mästerskapslivet!

FEBRUARI
Från Paris till Sandviken! Sverige kammade hem VM-guld i bandy och jag fick äran att programleda. Månaden fortsatte med en massa Europa League-resor och fina inflygningar. Efter sändning på Wembley stannade jag i London för en weekend med min mamma. Klämde dessutom in ett skånebesök och hälsade på min barndomsvän Wenche!

MARS
Efter fläng-livet deluxe var jag upplevelsebakfull i Spanien. Åttonde mars spenderades i telefon med min 96-åriga farmor och IRL med Sveriges främsta sportjournalister. Alexander sminkade mig i ett uppskattat YouTube-klipp och så agerade vi jourhem åt världens finaste whippetvalp Loket.

APRIL
Botade lite saknad genom att åka hem till Skåne. Åt middag med och hos Wenche, plus träffade Linn som besökte från Sri Lanka (där hon bor sedan några år tillbaka). Drog 100 kilo i marklyft och firade pappas födelsedag med familjemiddag.

isabel-boltenstern-maj2017

MAJ
Åkte till Kreta med våra svenska olympier och dunkade av 108 (!!!) intervjuer. Gick på träningsevent och hängde en massa med min nyfunna vän Amanda och tackade högre makter för hennes intåg i mitt liv. Hade grillpremiär med härliga stockholmsgänget trots att det var istappskallt. Drack cava. Rapporterade från Europa League-finalen men gick hem innan matchen p.g.a påflugna herrar som tyckte det var en god idé att försöka pussa mig.

isabel-boltenstern-juni2017 JUNI
Ägnade ungefär hela månaden i Skåne och Spanien. Alex tävlade Regionals i Madrid och därefter roadtrippade vi i en Fiat 500. I Skåne spelade vi golf och kubb med finfint sällskap. Följde dessutom med Alex på två löprundor (CHOCK) där jag sprang vilse en gång, och fick klappa hästar den andra.

isabel-boltenstern-juli2017

JULI
I början av juli fyllde jag 26 och det blev startskottet på årets bästa månad! Amanda och jag var med i vår första Crossfittävling och jag blir genuint lycklig av vloggen därifrån. Tror det var årets roligaste händelse, om jag ska vara ärlig. Alex och jag åkte på Norrlandsroadtrip och passade på att vila ut hos hans föräldrar i Umeå.

isabel-boltenstern-augusti2017

AUGUSTI
Var dansant efter att ha tagit 60 kilo i en svajig clean and jerk. Började med min Bullet Journal! Besökte klippor i Stockholm och höll på att krascha min sambos drönare TVÅ GÅNGER. Gjorde ett YouTube-klipp där jag berättade hur det är att leva med utmattningssyndrom trots att det gått 3 år.

isabel-boltenstern-september2017SEPTEMBER
Blev nominerad till Kristallengalan som Årets Sport-TV-profil 2017! HELT OTROLIGT! Var så nervös att jag trodde jag skulle kräkas. Vann inte. Tog mitt nyårsmål – 45 kilo i snatch. Skrev om sömn efter utbrändhet. Följde med Alexander till Cypern för Crossfittävling och passade på att doppa kroppen i poolen en (1) gång. Sedan tog vi farväl av vår älskade hund Chippen som blev 15 år gammal. Storgrät hejdlöst och åkte till Norrland. Fick låna svärföräldrarnas hund som substitut under skogspromenader och bärplock.

isabel-boltenstern-oktober2017OKTOBER
I oktober började jag blogga här, på ELLE! En milstolpe i livet och en dröm som gick i uppfyllelse. Började med att skriva en argumenterande (och jag erkänner: ARG) krönika om utmattningssyndrom. Den hette ”Vi får aldrig ett fucking break” och lästes av över 40.000 människor. Varvade ner på landet med svampplockning. Besökte Google och pratade om YouTube:ande, filmning och redigering. Blev nominerade till Årets Influencer 2017! Vann inte det heller. Gjorde en illustrativ video om konsten att prioritera. Köpte en stationär dator och älskar den.

isabel-boltenstern-november2017

NOVEMBER
#MeToo lämnade ingen oberörd och jag skrev själv en text om det. Gick på event med mina nyfunna vänner tillika bloggkollegor Anja och Alexandra, och jag är så tacksam för alla nya personer som valsat in i livet 2017. Sedan drog ett jobbmaraton igång: först OS-inspelningar och därefter en tur över Atlanten för att bevaka den alpina världscupen i USA!

isabel-boltenstern-december2017

DECEMBER
…och USA-resan fortsatte in i årets sista månad. Hade så roligt med mina kolleger Niklas och Hans att jag knappt ville åka hem, vilket är en ynnest att känna. Väl på svensk mark spelade jag in fler OS-inslag – ett med curlinggudinnan Anna Hasselborg som var så förbaskat trevlig och rolig. Älskade mitt jobb DELUXE under december. Alex tävlade i Dubai och jag följde med som filmar/fotograf/resorbansvarig osv. Därefter åkte vi till Spanien för semester, och nu avslutas året med nyårsfirande i Umeå!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.