Listor

✨ MITT 2018 ✨

29 december 2018

 

JANUARI
Året inleddes med en uppsjö OS-inspelningar när jag färdigställde min reportageserie ”hur svårt kan det vara”! Dessutom hjälpte jag en gravid Johanna att flytta från Lilla Essingen, och firade Alexandras födelsedag med buller och bång. Sist men inte minst fick jag klä upp mig för Idrottsgalan (trots att jag glömt OSA, hehe..)

isabel-boltenstern-02-2018

FEBRUARI
OS i Sydkorea var årets höjdpunkt jobbmässigt, och vi hade ett så makalöst roligt gäng på plats! Jag programledde de alpina sändningarna från mixade zonen när Sverige plockade hem två slalomguld. En fenomenal månad jag gärna gör om!

 

MARS
Väl hemma fick jag ta emot en fin utmärkelse: ”en förebild för unga tjejer och kvinnor i en tydligt mansdominerad del av sportens värld”. Jag tog igen förlorad tid med vännerna genom träning, ticket to ride och pizzakvällar, plus hann intervjua den alltid lika charmiga Sarah Sjöström! Ni gillade bland annat videon om att ge sig själv de bästa förutsättningarna8 träningstips vid utmattning och 20 saker kvinnor lärt mig!

isabel-boltenstern-04-2018

APRIL
I april smög sig sommaren på och jag gjorde golfpremiär nere i Skåne. Efter att ha programlett Swim Open firade jag med ett nytt personbästa i böj: 85 kilo. Dessutom träffade jag tjejkompisarna på en takbar. Den otroligt gripande dokumentären om Avicii släpptes och jag skrev lite om det.

isabel-boltenstern-05-2018

MAJ
Eftersom min vän Linn skulle gifta sig efter sommaren tog vi med henne på en weekend i Barcelona, och därefter åkte sambon och jag till Marbella för golf och träning. Den varmaste sommaren i mannaminne krävde sitt alkoholfria vin i skuggan på gravid-Johannas balkong.

JUNI
I juni gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle våga: jag sprang (fan ta mig) ett lopp i Thailand med självaste Malin Ewerlöf?! Alexander vann MK open i Falun och vi hälsade på hans familjs senaste tillskott i form av Jack Russel-valpen Maggan.

JULI
Förutom att fylla 27 bjöd juli på en massa roligt. Födelsedagsresa till Kroatien med fina vänner, träning i Malmö och filmkvällar på balkongen med Alexander. Dessutom föreläste jag om utbrändhet under tennisveckan i Båstad!

AUGUSTI
Augustis höjdpunkt var Linn och Petters bröllop i Torekov. Så otroligt vackert och kärleksfullt – och jag fick äran att vara toastmadame! I slutet av månaden vann vi på Discovery en Kristall för bästa sportproduktion tack vare OS-sändningarna. HURRA!

SEPTEMBER
Säsongens andra bröllop stod Hugo och Paula för, och därefter åkte vi på Crossfit-tävling på Cypern. Jag fick nya kompisar och njöt av fikor med gamla diton. Dessutom drog jag 95 kilo i marklyft från ingenstans!

OKTOBER
Golfen är som bäst på hösten när luften är krispig, så jag spelade 5 rundor på 5 dagar nere i Skåne. Alexander och Amanda vann Tyngre Tango, jag hängde med Johanna och hennes dotter Edda, och så spelade jag in en herrans massa reportage till innebandy-VM!

NOVEMBER
Robin och jag åkte till Sri Lanka för att hälsa på de nygifta, och jag överkom min rädsla för havet (nåja) genom att surfa varje dag i en vecka. På hemmaplan spelade jag in podd med Fia om utbrändhet. Gjorde dessutom ett superroligt samarbete med Clas Ohlson som ni verkade uppskatta!

DECEMBER
Direkt efter Sri Lanka styrdes skutan mot Prag för 10 dagars innebandy-VM, och det var så fantastiskt roligt att jobba med. 24 timmar efter finalen befann jag mig i Dubai för den första sanktionerade Crossfit-tävlingen där Alex tävlade. Jag klickade direkt med underbara Julia som blev min nya kompis på ca 0,2 sekunder, och den 19:e december hämtade Alexander och jag vår lilla valp Ingrid! Hujedamig, vilket fantastiskt år!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Alexandra Kamperhaug 30 december 2018 at 15:43

    Du är fantastisk! ❤️

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.