Resor

mitt psyke pallar inte golf

24 september 2016

förra året spelade jag golf stup i kvarten, men denna säsong har blivit raka motsatsen. när jag tittar tillbaka i kalendern tror jag att sommaren bjussat på fyra rundor. FYRA. det är vad jag hann med på en vecka förra året.

men nu var det dags att gå ut och harva igen, och den första rundan här i spanien bröts efter nio hål eftersom 1) temperaturen låg och guppade kring 30-strecket och 2) jag var helt slut i kroppen och 3) JAG VAR HELT SKOGSTOKIG FÖR JAG VAR SÅ VÄRDELÖS!

runda två började svinbra och jag kände verkligen att jag hade KÄNSLAN. men efter nio hål hamnade jag i bunkern och kom inte upp. det gick inte. streckade fem raka hål efter den fadäsen. humörspelare? mhm… i våras skrev jag DEN HÄR (klick) TEXTEN om hur en golfrunda ser ut för mig och min vinnarskalle. precis sådär såg mina sista nio hål ut, och tårarna var inte långt borta kan jag lova.

imorgon blir det en sista runda innan jag åker hem. wish me luck.

isabel-boltenstern-los-naranjos2

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply FabbeM 27 september 2016 at 21:53

    Haha issa, hur vågar du ens slå där med drivern, jag hade garanterat skickat in den i köket i någon av dom villorna i bakgrunden.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.