Livet

Modell för Stadium!

26 maj 2018

För några veckor sedan fick jag ett superfestligt mail! Innehållet var en förfrågan om jag hade lust att modella för Stadium, och givetvis var svaret ja. Det som från början var en dag blev snabbt två, så i tisdags och torsdags fick jag den stora äran att svänga mina lurviga framför en proffsfotograf!

isabel-boltenstern-fotografering-stadium2

Eftersom jag inte får spoila höstens träningsmode blir det sparsmakat på bildfronten. Här sitter jag och blir ompysslad av supermysiga och proffsiga Elin. Har nog aldrig känt mig så naturlig, glowig och fräsch? När man sminkar för TV brukar det vara en kakigare och torrare historia eftersom allt glansigt tenderar att se svettigt ut, men i träningssammanhang var det något att uppmuntra.

isabel-boltenstern-fotografering-stadium

På tisdagen fotade vi träning i en studio, och på torsdagen löpning i Frihamnen och street i Stockholm city. Jäkligt spännande att se hur en sån här produktion går till! Längtar så in i bänken tills de här bilderna (förhoppningsvis) går upp i diverse Stadium-skyltfönster runt om i landet till sensommaren och hösten! Okej, jag märker hur jag överanvänder utropstecken men KAN INTE DÖLJA hur exalterad jag är!!! Slut på meddelande.

isabel-boltenstern-fotografering-stadium3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.