Livet Resor

Möhippa i Barcelona

17 maj 2018

isabel-boltenstern-barcelona

IT’S MÖHIPPE-TIME! ? min fina vän Linn ska gifta sig i augusti, och nu har det blivit dags för hennes möhippa! Till vardags bor hon på Sri Lanka och därför är vi alla beyond excited att vi lyckades hitta en helg där alla kunde – och Linn befann sig på rätt sida världen! Imorse 04.20 började resan mot Barcelona, och såhär har det sett ut under dagen!

isabel-boltenstern-barcelona

Efter att ha strosat fram blåsor på fötterna slukade vi ”black pizza” på The Green Spot! Magnifika vegetariska och veganska rätter i en härligt inredd lokal med inglasad djungel i mitten av lokalen.

isabel-boltenstern-barcelona

Hittade också den här taxvalpen som bara var några veckor gammal! Så fort man sträckte fram handen för att köapp rullade hon över på rygg för kli på magen. Så bedårande! Kidnappningsrisk hög!

isabel-boltenstern-barcelona

Sedan promenerade vi och åt glass längst med strandpromenaden! Så mycket kärlek till de här två, Linn och Ida.

isabel-boltenstern-barcelona

Nu har vi precis kommit tillbaka till vårt airbnb-boende och undertecknad tar en lugn stund på hotellrummet för att samla krafter inför kvällen – och helgen som kommer! Om ni har tips på vad vi inte får missa här i Barcelona uppskattas några väna ord i kommentarsfältet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.