Livet

Music when the lights go out

20 oktober 2020

Hallå från vardagsfilosofen! Sitter här på mitt hemmakontor och lyssnar på goa låtar från gymnasietiden, och då slog det mig att det är PRECIS det här jag gillar med hösten. Att allt går långsamt, man sitter hemma och är lite nostalgisk. Tänder ett ljus, tänker på något gammalt ex som vänsterprasslade med den gemensamma klasskompisen och alla svanktatueringar från 00-talet som idag ångras. ÅH, vad fint det är! Det kan eventuellt vara ett av mina bästa tidsfördriv: att tänka på förr. Mmmmm, så härligt!

PS. har döpt Spotifysamlingen till Nostaglilistan – följ om ni vill!

Blev så glad att ni tyckte om blogginlägget om era 64 bästa tv-serietips! Det är ju ni som stått för majoriteten av grovarbetet, så egentligen är det väl jag som ska tacka, men jag ska sätta mig under morgondagen och plita ner alla era tv-program/dokumentär/filmtips också. Dessutom ska jag åka till Radiohuset för att vara med i en intervju på P4 Malmöhus om boken, utmattning och de skeva samhällsstrukturerna som gör att vi slits ut i förtid. Måste slå på den delen av min hjärna nu bara, för den ligger lite latent just nu.

Foto taget av den magnifika Hanna Skoog

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.