0
Kläder och smink Samarbeten Träning

Några av mina SOC-favoriter

11 december 2021
Betalt samarbete med SOC Sportswear

Instagram är bra på mycket, men inget klår bloggformatet när man ska lista sina favoritprodukter och lägga ut texten en aning. Här kommer därför precis ett sådant inlägg: mina mest använda plagg från SOC, min samarbetspartner sedan tre år tillbaka. Fram till och med måndag (13 december) får ni 20% på hela sortimentet med koden ISABEL20 (obs, glöm inte stora bokstäver och att jag stavar mitt namn lite konstigt!).

W Jaquard Top och W Jacquard Tights – vi startar med mina nuvarande storfavoriter! Sport-BH och tights i mjukaste tyg, med diskret skinande ormmönster. Tycker det här settet är så vansinnigt läckert och passformen på BH:n är vad italienarna skulle säga: molto bene. Just nu är detta mina go-to-set i träningsgarderoben.

W Long Pile Jkt – för oss teddylovers har SOC nu släppt en längre kofta med dubbla fickor. Bonuspoäng att de tänkt på att sätta dit en tvåvägsdragkedja så man kan zippa upp underifrån om man exempelvis vill sitta skräddare i soffan eller springa till bussen utan att bli hindrad. Såg att denna var lite utplockad på storlekar, så tydligen är det fler än jag som gillar den.

W Light Pocket 7/8 Ths – ni som följt mig ett tag har garanterat sett mig i dessa flera gånger de senaste åren, för jag är ju extremt glad i både mesh och lite kortare långtights. Man får det bästa av två världar: tunnheten av vanliga träningstights och mobilfickan från pocket tights – it’s an unbeatable combination!

W Run Visible Vest – vill man se till att inte bli överkörd? Ja. Vill man se ut som prinsessan i Mysteriet på Greveholm när hon åker tillbaka till sin galax? Absolut. Då är detta plagget för en! Gillar den mer moderna reflexvästen som inte förväxlas med vägverkets medarbetare i vägrenen.

W Light Soft Bra – för oss som inte behöver supermycket support av BHn är den här lättviktaren bra. Tyget är lent, ryggen minimalistisk och snygg och från att ha varit en sucker för köttiga croptops har jag nu gått över till att avguda dessa spagettibandade toppar. Tips från coachen: ta ur inläggen. De blir lite väl kupiga, för min smak!

W Sculpt Ths – de här godbitarna fotograferade jag tidigt under graviditeten och svor rakt ut att det var TYPISKT att ett så par snygga och kompressionsaktiga tights skulle komma precis när kulan skulle börja gro, men nu får jag min revansch! De SKA ju sitta tight som korvskinn, men jag har ändå gått upp en storlek för komfortens skull (a.k.a så man kan sitta i soffan 7 timmar efter avslutat träningspass utan att byta brallor).

W Soft Hood och W Soft Pant – mjukisset i all ära, men det här är ett superMJUKT mjukisset. Materialet är glattare, känns som att ha på sig typ.. farmors sidenscarf i ny tappning. Färgen på bilden heter ”mole grey” och är min personliga favorit.

W Ribbed Ths – tillsammans med pocket tights, så är detta mina bästa promenad-eller-vardags-tights. Tack vare superstretchen kunde jag ha min vanliga storlek till och med graviditetsvecka 35, och efter förlossningen var dessa brallorna jag tog på mig först efter att jag slängt de där nättrosorna från landstinget.

W Pocket Ths – och nu har jag nämnt de så många gånger att det är dags att länka också. POCKET TIGHTS! Dessa kommer i nya färger med jämna mellanrum, och de mossgröna som fanns för några år sedan var anledningen att jag inledde min romans med SOC. Jag prisar dessa till alla jag träffar – de är grövre än vanliga träningstights men SÅ multianvändbara och bra.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.