Listor

Några tankar från livet

23 mars 2019

Jo hej hallå, det var jag igen. Det var ett tag sedan jag bara satte mig och skrev rakt upp och ner här på bloggen, så låt oss ta en titt på vad som ockuperat min tid och hjärnkapacitet på senaste!

TANKE 1:
Idag har jag haft köpstopp i 82 dagar – och dessutom skrivit en minikrönika om det som kommer publiceras i ELLE snart! Tidigare år har jag skrivit om hur jag undvikit att köpa kläder i 50 dagar, men i år kände jag att det var dags att gå mer hardcore. Let’s face it: mina kronor rullar inte bara iväg på härliga H&M-fynd – jag lägger MINST lika mycket pengar på meningslösa inredningsobjekt från Lagerhaus. Kontentan såhär långt: helsike, vad underbart det känns att inte köpa saker.

TANKE 2:
Håller bloggen på att dö? Inte bara min, då. Snarare generellt. Efter att ha läst bloggar i 15 år har jag skalat ner radikalt på senaste, och läser nu bara ett handfull bloggar. Det ÄR ju lite same ol’ stuff som snurrar runt: kläder, listor, tankar – men är man inte också lite trött på inblick i folks liv? Eller är detta ett sätt för mig att berätta att jag är trött på att ANDRA har inblick i mitt liv? Åh, det här ska jag spåna vidare på i ett eget inlägg nästa vecka, känner jag.

 

 

isabel-boltenstern-bloggTRÖJA / Carin Wester, liknande 149 kr
HÄNGSELBYXOR / H&M, liknande 199 kr

TANKE 3:
Hade helt glömt hur jobbigt det är att vara sjuk med något så simpelt som en förkylning? När min utmattning låg och puttrade var jag så gott som sjuk varje vecka, men nu var det nog tre (!) år sedan sist.

TANKE 4:
Att skriva bok är slitsamt för självförtroendet. I veckan hade jag möte med ett förlag, och efter 5 veckor av skidskytte- och alpinsändningar kunde jag knappt formulera min idé utan att tappa bort mig mitt i meningarna. Igår skickade jag in två provkapitel och kände att jag ville avsluta mailet med: DET HÄR ÄR ABSOLUT INTE FÄRDIGT, JAG VET ATT JAG SKRIVER FÖR MYCKET OM MIG SJÄLV, IGNORERA ALLA STAVFEL OCH BTW SKIT I ATT LÄSA FÖR DET HÄR ÄR VÄRDELÖST!!!!!

TANKE 5:
Att skaffa hund är fortfarande det bästa beslutet jag någonsin tagit i mitt liv.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.