Livet

Några tankar från skallen:

13 maj 2020

Nu var det ett tag sedan jag bara satte mig ner och skrev här på bloggen, utan något egentligt syfte. Jag fastnar så ofta i det där, att jag ”inte har något att säga”, när det i själva verket är min blogg och jag VET ju (när jag själv läser bloggar) att jag uppskattar babbelinläggen minst lika mycket som de mer välgjorda med listor och tips. Det är kombinationen som är det bästa!

Just nu slevar jag i mig en matlåda från igår. Spagetti med vegofärssås som blev en väldigt smaklös historia. Hade behövt dundra i lite mer dijonsenap och teriyakisås i? Ja, det är nämligen det hemliga knepet, tillsammans med köttbuljong. Dessutom har jag precis rensat bland alla mina bokmärken här i Chrome och S-A-T-A-N vad jag samlat på mig länkar till allt från äppelpajer till YouTubeklipp. Tror jag slängde kanske 300 länkar och sorterade upp resterande 100 som jag ville spara. Cyber-Marie-Kondo applåderar!

Det enda som snurrar i min skalle nu är boken, och det är så SJUKT att allt verkar gå… som smort? I torsdags, när boken hade varit ute i tre dagar, mailade förlaget att de beställt en ny upplaga då den första redan gått åt. Jag har dålig koll på hur det där fungerar, för alla exemplar är ännu inte ute hos privatpersoner, men misstänker att man med ”gått åt” syftar på att boklådor, affärer och e-handlar paxat allt som finns att tillgå. Ser nämligen på Akademibokhandelns hemsida att det finns exemplar kvar i butikerna och på Adlibris finns det ”ungefär 100 ex kvar”, enligt förlaget!

Nästa vecka kommer den nya upplagan och då ska jag in och signera 500 nya exemplar!! Klickar man HÄR kan man boka ett ex som skickas så fort bläcket från pennan torkat!

Har även gått min sambo på nerverna när jag gormat ”NU ÄR DEN SLUT PÅ VÄLA I HELSINGBORG” för att dagen efter hojta ”NU HAR DE FÅTT PÅFYLLNING, SER JAG”. Herregud, måste sansa mig men det är så HÄFTIGT att folk köper boken och skickar meddelanden medans de läser. Skärmdumpade bland annat det här idag:

Vill förresten påminna om intervjun jag gjorde med min favoritoas Just wanna have fun! Är inne på deras sajt SÅ ofta – dels för att de har ett par riktiga pangbloggare (Sandy, Hej Regina och Midis för att bara nämna några) men också extremt härlig och trovärdig ton. Det handlar inte om att pracka på någon Dior-krämer för en miljard, snarare en mer human sajt som berikar på så många sätt.

Ja, det var en lång presentation för att komma fram till detta: de intervjuade mig förra veckan och bjöd på obehindrade spaltmeter, vilket gjorde att jag kunde lägga ut texten om vad jag tycker och tänker – REJÄLT. Som ni vet fruktade jag att bli intervjuad innan boksläppet, och en del av det kommer från när man vill förenkla superkomplexa (och stora) frågor till typ tre citat – då blir det oftast fel. Men på JWHF fick jag fria tyglar och då blev det tydligt, långt och BRA. Tycker jag.

Okej, nu ska jag ta kväll med den lilla familjen. Vi har två avsnitt kvar av Husdrömmar Sicilien och jag imponeras av parets tålamod NÅGOT ENORMT. Har ni inte sett så finns det på SVT play. Hej!

(Otroligt härligt att avslutet råkade rimma)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Evelina 16 maj 2020 at 14:25

  Isabel, tack för boken. Din första bok. ♥️
  Jag var lite nyfiken på boken och beställde den genast. Jag hade ingen aning om att det du beskriver om utmattning och din reaktion skulle stämma lika väl på mig just nu. Min man och jag förlorade tyvärr vår dotter som föddes för tidigt i år och jag har klokt lyssnat på alla råd för att inte hamna i en långvarig svacka i livet. Eftersom jag ”vet bättre” som hyfsat bra presterande person, men man kan inte ducka eller smarta sig ur en del av livet. Herregud!
  Efter många gråt av sorg, lycka, tacksamhet och förvåning önskar jag dig det varmaste av ”lycka till med resten av livet” och att vi alla fortsätter att sänka kraven ibland.
  Kram!

 • Reply blåmesen 20 maj 2020 at 08:09

  Gillar verkligen sådana här blogginlägg! Allt behöver som sagt inte handla om att tipsa, sälja, eller vad det nu kan vara. Sedan bloggdöden är utbudet inte jättestort, men du, Spiderchick och Hej hej vardag gör det så himla bra.
  Ser även fram emot att läsa boken, är först i kön på biblioteket men vet inte varifrån de köper in sina böcker för det verkar ta en evinnerlig tid innan den kommer in…

 • Reply Frida 23 maj 2020 at 20:14

  Ett önskeinlägg när du har tid och lust…
  -bästa träningssneakers/gympaskor för styrketräning och gymträning
  -bästa tightsen till träning och varför
  (tycker att det är en sån DJUNGEL att hitta bra/snygga/bekväma osv
  -snygga och bra byxor när man INTE är på gymmet… jeans med mera ( om man lyckats ”squata” sig till lite rejäla lår så är det svårt att hitta tex jeans. Är lång förresten ! )
  Tack!????

 • Reply Rebecca Hillman 16 juni 2020 at 00:37

  Knepet till en riktigt god vegofärssås är att ha i tomatpuré och mixa soltorkade tomater att ha i, mummaaaa!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.