Jobb Resor

next up: canada

28 november 2016

två dagar i hemmets gemytlighet, sedan var det dags att packa storväskan för nästa jobbresa! kanada står på schemat, närmre bestämt lake louise där alpina världscupen äger rum. det ska bli en fröjd, DELS för att jag aldrig varit i kanada förut och älskar att bocka av nya länder, men också för att jag KANSKE kommer få tillfälle att hyra ett par skidor och åka lite med vår expert hans olsson. han verkar för övrigt vara en frisk fläkt. återkommer på den punkten!

än så länge har jag bara tagit mig till frankfurt för en mellanlandning, men strax är det boardingdags till calgary. vet inte om det framgått tidigare, men jag älskar att flyga. ensam.

(!) MÅNGA (!) TIMMAR (!) UTAN (!) ATT (!) BEHÖVA (!) PRATA (!) MED (!) NÅGON!

man kan skriva videomanus, blogginlägg och julklappslistor utan att någon stör. man kan sträckkolla parks and recreation utan att någon vill se på något annat. man kan lyssna på spotify utan att någon medresenär knackar en på axeln för att socialisera.

MAN ÄR SJÄLV I RYMDEN OCH DET ÄR UNDERBART!

jag hoppas min användning av caps lock och utropstecken signalerar lyckan jag känner? så nu är det dags att gå till gate 48 och plugga in hörlurarna. här jävlar ska det njutas.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kirch 28 november 2016 at 18:29

  Toronto var vi ju faktiskt i några timmar innan usa. Antar att jag var så jobbig jävel och knackade dig på axeln så du inte hann njuta. Haha, ingen sympati alls!

 • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 29 november 2016 at 11:00

  Ha en riktigt fin resa! KRAM

 • Reply malin 1 december 2016 at 06:56

  haha, jag förstår dig precis! och parks & rec, mer fantastisk serie finns typ inte. leslie knope <333

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.