Jobb

nominering till kristallen 2016!

9 augusti 2016
det här var allt bra märkligt. imorse när jag gjorde min dagliga internetrunda (twitter-facebook-instagram-snapchat-och-om-igen-i-en-halvtimme) halkade jag in på de olika tv-husens omröstningar till tv-priset kristallen, och såg att mitt namn stod med. man kan alltså rösta på mig i kategorin ”årets sport-profil” för kanal 5:s räkning!
ROLIGT, tycker jag som aldrig blivit nominerad till något tidigare. att vara med i lottningen i ”årets lucia” på laröd skola 1999 räknas ju inte.
hur gör man då, om man tycker att jag är så pass bra att jag förtjänar ett internet-klick? jo, man går in på www.dplay.se/kristallen2016/ och väljer sedan ett svar i varje kategori, och sänder därefter in sin röst. KLART!

kristallen

PS. detta är alltså bara omröstning hos kanal 5. alla tv-hus kan bara skicka in en representant till den slutgiltiga omröstningen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cecilia 12 augusti 2016 at 11:30

    La min röst på dig såklart och kramar tummarna för att du vinner!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.