Livet

November-nostalgi från USA

28 oktober 2020

Vi närmar oss årets absolut tråkigaste månad – november. Tycker fasen vi ska ge oss en kollektiv klapp på axeln för att vi år efter år tar oss igenom denna vakuum-månad? För hösten som varit krispig och fin övergår nu i blaskig och mörk. Man behöver komma på strategier för att inte gå under: bjuda in till middag, tända ljus, komponera bra spellistor… Men till och med jag, som är en höstälskar, tycker att november bara är… som brev från Skatteverket. Det tar liksom emot.

Förra året slapp jag november tack vare ett av de roligaste uppdrag jag någonsin varit på. Ni kanske minns IVLP, det där utbytesprogrammet där 48 kvinnliga sportjournalister från världens alla hörn åkte runt på en enorm studieresa i USA? Det är fortfarande en nyp-mig-i-armen-upplevelse som jag tänker tillbaka på med så jäkla varmt hjärta. Städerna vi besökte var Washington D.C, Portland, Dallas, Atlanta och New York.

isabel-boltenstern-ivlp-2019
Hela gänget utanför Capitolium i Washington!

Jag har sparat alla papper från IVLP-resan, inklusive dagsschema, presentationer av alla deltagare och handskrivna anteckningar från alla föreläsningar, panelsamtal och studiebesök. Tror fasen jag ska sätta mig en kväll och gå igenom allt samt gråta en skvätt för att det här var en once in a lifetime opportunity jag önskar att jag fick uppleva igen. SÅ jäkla magiskt var det!

Denna november har jag gett mig ett nytt litet uppdrag som förhoppningsvis resulterar i något roligt den 1:a december! Jag vill inte säga för mycket, men om ni tyckte om boken kommer ni nog bli glada för det här också. Dessutom startar ett nytt jobbuppdrag med OS-anknytning som jag är otroligt laddad att sätta tänderna i. Idag är det 268 dagar kvar till spelen i Tokyo, om det blir av.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.