månadslistor

NOVEMBER: självberöm, palmer och vardagsnöjd

30 november 2018

isabel-boltenstern-manadslista-november

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Det här kommer låta märkligt, men en av månadens höjdpunkter är en personlig vinst för mig. För några veckor sedan satt jag på en brunch med Joanna och Louise, och vi pratade om bloggande, samarbeten och vilket innehåll man tycker är roligast att skapa. Jag hävde ur mig att jag så jäkla gärna ville göra ett samarbete med ett företag jag verkligen gillar, och drog därefter några snabba Clas Ohlson-idéer för pigga åhörare. Tjejerna peppade mig att skicka en pitch, och eftersom jag *precis som 99% av alla andra människor* var rädd att få ett nej lade jag det på is. Som vanligt.

Någon vecka senare var jag inne i ett riktigt härligt flow och bestämde mig för att våga chansa – jag drog iväg ett mail till Clas Ohlson och blev bollad till rätt person – och därefter tog det ungefär 24 timmar tills vi hade spikat alla detaljer för vårt första (av förhoppningsvis många) samarbeten! Det bästa av allt: jag fick helt fria tyglar att göra vad jag ville, och sålde in en idé jag själv hade velat se på YouTube.

Till min milda förvåning har er respons varit överjäkligt bra – det inlägget är mitt mest lästa denna månaden, videon har setts över 7.000 gånger och det har vällt in härliga kommentarer om att samarbetet kändes relevant, genuint och underhållande – PRECIS DET JAG VILLE! Heja roliga samarbeten och att våga fråga!

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Nu har jag grubblat på den här punkten i en evighet och det värsta jag kommit på är mina cirka 50 myggbett jag fått de två senaste veckorna. November was treating me good, med andra ord!

MÅNADENS RESA:
Paradisstränder, svajande palmer och ljuvlig mat på Sri Lanka! Första veckan bodde vi på Sunshine Stories, och därefter hemma hos våra vänner Linn och Petter. Ni kan läsa alla inlägg från resan HÄR, så slipper jag upprepa mig och rub it in your face.

isabel-boltenstern-sri-lanka-galle-18

MÅNADENS KÖP:
Nu sitter jag och stirrar som ett fån i lägenheten, men tror inte jag köpt något speciellt under november månad? Spenderarbyxorna har varit av, och tack vare bloppisen vi hade har jag nu färre plagg i plånboken än månaden innan – SÅ TACK! På tal om det: så roligt med alla ni som kom och snickesnackade med oss! Alltid lika roligt att få träffa er töser i verkliga livet!

 MÅNADENS LÄRDOM:
Det är en jäkla lyx att längta hem. Det betyder trots allt att vardagen blivit målet, snarare än något att fly från.

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. 13 julklappar till hela familjen
2. 11 saker jag googlat (och svaren jag sökte)
3. En tvättäkta axeldödare

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Susanne 21 december 2018 at 15:54

    Inser att det är en månad sen detta inlägget skrevs (har dessvärre inte haft tiden att läsa bloggar på ett tag). Men jag känner att jag också vill ge en eloge för Clas Ohlson videon. Riktigt bra idé! Har till dagens datum inhandlat inte mindre än 5 (!) stycken laddningsbara tändare på grund av den videon. Hjälp mig… Haha Men det är sen sån klockren liten pryl att ha i julklappsspelet.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.