Livet

nu åker vi till solen

28 december 2016

SER NI ATT JAG DESIGNAT OM BLOGGEN? nu har ni en meny överst på sidan, arkiv ute till höger och därmed lättare att hitta det ni söker! ville bara få det sagt innan jag fortsätter till det rubriken utlovar: lite semestervibes. för alexander och jag har firat jul med hans magnifika familj, och nu är det dags att fira nyår med min.

isabel-boltenstern-jul

så vi åker till spaninen ikväll! det ryktas att det är 13 grader och ösregn, så jag vågar inte gå in på diverse väderappar och få skiten bekräftad. istället visualiserar jag hur vi kommer ligga på balkongen och sola. please alla vädergudar, unite and make it happen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Josefine 28 december 2016 at 13:40

    Supersnygg design, tummen upp!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.