Livet

Nu åker vi vidare! ✈️

18 december 2017

Hej från luften mellan Dubai och Bukarest! Tävlingsveckan i Dubai är till enda, och jag ska inte vara allt för långrandig. Alex slutade på en 20:de plats efter 15 slitiga event, och jag är svinstolt över honom. Helvete, vad han har kämpat. Alltså stundtals har man som anhörig velat springa ner på plan och avbryta alltihop när man ser hur ont allt gör.

Istället har jag trampat ut diverser muskler mellan eventen. Här står jag på hans underarmar som blev cementhårda av ansträngning:

Det sista eventet var 50 burpee dumb bell-pressar. De skulle alltså ner i en burpee med bröstet i backen, för att sedan ställa sig och he upp hantlarna rakt ovanför huvudet FEMTIO gånger. Därefter gick de till riggen och genomförde 50 chest-to-bar pullups.

Jaha, ni undrar hur många jag kan som referens? Äeh, noll faktiskt.

För första gången på månader fotade jag med den gamla hederliga systemkameran, och det är ju something else alltså. Jag bytte ju från systemkamera till kompaktkamera för att kunna vlogga, men när det kommer till stillbildsfotande går det inte att jämföra. Så nu ska jag på jakt efter en perfekt kombination mellan de båda! Om ni sitter inne på tips – kommentera!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda Östensson 18 december 2017 at 13:26

  Heja Alex! :D

 • Reply Caroline 18 december 2017 at 19:14

  Fujifilm X-T2! Köpte den nyss och kan definitivt rekommendera både för stillbild och film, har en Canon Mark III sen innan och den är definitivt mindre än den. Även den mindre varianten X-T20 verkar väldigt bra (även den 24 megapixel + 4k film) men anledning att jag valde X-T2 är att den är vädertätad. Har även hört att standardobjektivet (18-55 mm) ska vara väldigt prisvärt. Jag själv köpte ett vidvinkel till min som jag är supernöjd med!

 • Reply Caroline 21 december 2017 at 03:05

  Sjukt! Den är säkert minst lika bra förutom vädertätningen då som är ett minus. Kollade massa youtube-videos faktiskt innan jag gick för X-T2an, finns många videos som jämför de två med varandra. Tycker ljudet är bra och stabilisatorn också men enligt många recensioner så är inte X-T2an inte den bästa när det kommer till film men jag ville i främsta hand ha en bra kamera för stillbild och andra hand för film och ville ha 4K. Men för dig kanske X-T20 är bättre då den är mindre och lite smidigare i handen. X-T2an är relativt stor i handen om man tex ska filma sig själv.

 • Reply Berra 22 december 2017 at 23:24

  Panasonic Lumix DMC-G80M. Stor fördel – inbyggd 5axis stabilisator. 4K.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.