Livet

NU BLOGGAR JAG PÅ ELLE!

4 oktober 2017

Ni har läst rubriken! En liten dröm har gått i uppfyllelse, och jag är alltså ny bloggare på ELLE!

De senaste veckorna har jag knappt kunnat tänka på något annat än den här bloggflytten, och nu har den ägt rum. Jag är så exalterad att jag vill skriva allt i caps lock följt av sjutton utropstecken men försöker sansa mig. *andas i papperspåse*

För första gången i mitt liv önskar jag att mina föräldrar gav mig den svenska stavningen på mitt namn, för domänen hade så simpelt kunnat bli isab.elle.se då. Tack för mig, jag hittar ut själv.

För nya läsare:

Jag heter Isabel Boltenstern och är en klämkäck skåning. Till vardags jobbar jag som programledare och sportreporter på Kanal 5 och Eurosport, och i februari 2018 år styr jag de alpina sändningarna från OS i Sydkorea. Här kommer några bilder som beskriver mig ganska bra.

isabel-boltenstern-presentation

För tre år sedan blev jag utbränd, och har sedan dess varit en av få som öppet och ärligt pratat om den här (förbannade) sjukdomen – dels här på bloggen under kategorin utbrändhet, men också i vissa av mina YouTube-klipp.

Och så håller jag på med Crossfit. Jag vet att det ordet har en avskräckande effekt, men förhoppningsvis kan jag omvända några tvivlare, för det har sannerligen gett mig en mer positiv och vettig syn på träning, hälsa och utseende. Här kan ni läsa om mitt träningsupplägg!

Som ni märker är jag dålig på att fatta mig kort, hehe. Denna självbiografi på 22982 tecken ska nu försöka avrundas, men har ni frågor är ni hjärtligt välkomna till kommentarsfältet!

För er som varit med ett tag:

Ni internet-känner ju mig och vet vad jag går för, och min plan är att fortsätta precis som jag gjort på senaste. Ni kan räkna med videoinlägg varje måndag, och i textväg kommer jag fortsätta skriva om utmattning, tankar om träning och allt som går genom denna tämligen märkliga skalle.

PS. jag är så förbaskat glad att ni följer med hit och fortsätter läsa. Så from the bottom of my heart: tack!

Rent praktiskt:

 • Kommentarsfältet är nu via en tjänst som heter Disqus – och antingen kan man skaffa ett konto där, eller så klickar man bara i att man vill kommentera som gäst. Det ska inte vara några konstigheter, men hojta om det strular.
 • Min inre teknikguru höjde dessutom ett varningens finger om att eventuella RSS-flöden kanske inte hängde med. Om ni vill försäkra er om att inte missa något är det bäst att följa mig via Bloglovin’ (som du gör genom att klicka här).
 • Nu känns det som att jag är en bloggare på riktigt eftersom jag tillhör något annat än min egen www-adress. Dessutom har jag fått fantastiska kvinnor som bloggrannar: Brita Zackari som jag avgudar, mina nyfunna vänner Alexandra och Anja plus min YouTube-syster Margaux. Därefter kommer ett helt batteri med inspirerande individer som jag vill lära känna. (Kakan, I’m looking at you!)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Astrid 4 oktober 2017 at 21:09

  Va kul! Grattis!

 • Reply Ebbe 4 oktober 2017 at 22:44

  Synd att du inte stavar ditt namn Isabelle, då hade din blogg kunnat heta Isab.elle.se

 • Reply Ida 4 oktober 2017 at 22:51

  WOW!! Du är bäst – Grattis igen :*

 • Reply Isabel 5 oktober 2017 at 22:11

  Tack tack tack! Nu lyfter det!

 • Reply Isabel 5 oktober 2017 at 22:11

  Tack Astrid!

 • Reply Ebbe 5 oktober 2017 at 22:13

  Haha åh nej vad pinsamt.. Jag läste inte inlägget utan blev så hemskt ivrig att skriva skämtet när jag kom på det, lite för ivrig bevisligen..

 • Reply blåmesen 6 oktober 2017 at 21:51

  Nämen! Oväntat och kul! Hoppas att portalbytet inte påverkar inlägget i bloggen bara, för jag gillar den himla mycket som den är!

 • Reply Nathalie 8 oktober 2017 at 23:56

  Grattis! Hoppas fler då har chansen att upptäcka hur grym du är!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.