Livet

NU SLÄPPS MIN BOK!

26 mars 2020

WOW, jag är fortfarande helt lyrisk efter gårdagen!! Igår publicerade jag en video på min Instagram där jag berättade om boken: titeln, vad den handlar om och att den nu finns att förhandsbeställa. Ert mottagande var MASSIVT! Flera av er skickade skärmdumpar på att ni klickat hem ett signerat exemplar, och snabbt hände det här:

Boken hamnade högst upp på Adlibris topplista! KAN NI FATTA?! Det här är OTROLIGT! Och nu på morgonen, klockan 10.00, ligger den FORTFARANDE KVAR!!

(Ni kanske märker på mitt frekventa caps lock-användande att jag är ganska exalterad?)

Bokens titel är alltså Lycka till med resten av livet, och kommer släppas i butik den 4:e maj! För er som inte vet är detta en bok som grundar sig i min berättelse: från att jag fick ett drömjobb, att jag halvt jobbade ihjäl mig, gick genom utmattningens snåriga helvete och lyckades gå i varenda fälla  jag hittade på vägen tillbaka. En resa som inte verkar helt ovanlig nu för tiden?

Vi är många som kämpar mot högt uppsatta mål, och min stilla undran är när fan det är nog? Sådant försöker jag besvara i boken! För mig skulle en ögonöppnare komma när jag slutade beskylla mig själv och såg den större bilden. För kanske handlar det inte om att ”jag är dålig på att säga nej” – utan snarare systemfelet som gör att vissa inte har mandat att ställa krav.

Som sagt: TACK till alla er som peppat genom processen, hjälpt mig vända och vrida på olika scenarion och till er som redan klickat hem ett exemplar av boken! Jag har varit ensam med manuset så länge att det kändes overkligt att dela boken med er. Men som de säger i slutet på filmen Into the wild: happiness only real when shared.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Petra Huatorp 27 mars 2020 at 11:40

  Som jag har längtat! Beställde en bok med en gång och jag är så förväntansfull på att få hem den! Heja dig! ?

 • Reply Helena - Oh darling, let's be adventurers 30 mars 2020 at 19:05

  Längtar verkligen tills boken släpps! :)
  Kommer den även att släppas som ljudbok?

 • Reply Fredrika 19 april 2020 at 18:26

  Är helt ny härinne men efter 20 minuters läsande bakåt i dina inlägg så bestämde jag mig för att köpa din bok! TACK för att du skriver så personligt om så viktiga ämnen!

 • Reply Fredrika 19 april 2020 at 19:04

  Efter ytterligare 35 minuter så är din blogg favoritmarkerad som bokmärke, prenumeration aktiverad på youtube och följning påslagen på instagram – SÅ glad att jag hittade dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.