Bullet Journal

Ny bullet journal 2018!

31 december 2017

Ärade läsare och bullet journal-vänner! Under året som gått började jag med detta fantastiska kalendersystem där man själv skräddarsyr varje uppslag som man vill ha det. Dels är det förbaskat rogivande att pyssla som på förskolan, men också att strukturera upp listor och måsten.

I videon går jag igenom hur min förra (a.k.a första) bullet journal såg ut, och visar även den nya för 2018!

Om du inte vet vad bullet journal är och vill veta mer: kolla denna video först!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Isabel Boltenstern 5 januari 2018 at 17:14

    Jag har ingen aning, har köpt allt mitt i fysisk butik! :)

  • Reply Isabel Boltenstern 5 januari 2018 at 17:16

    Åh, det borde man ju verkligen ha! Smart!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.