Projekt

Ny titel: muggförsäljare

18 november 2020

Nyligen hörde jag att självaste Therese Lindgren under ägglossning alltid får spontana infall och gör konstiga saker. PLÖTSLIGT KLARNADE DET, sådär funkar ju jag också! En sådan grej kan vara att spontanköpa 72 muggar med katchigt tryck –  och precis det hände för någon vecka sedan! De skulle visa sig vara mycket roligare än jag kunnat föreställa mig. 

Skjut inte upp till imorgon, det du kan ställa in redan idag!

Förra veckan kom leveransen på 30 kilo. TRETTIO KILO MUGGAR? Redan där började katastroftankarna komma – hur i helvete ska jag förvara de här om ingen vill ha? Min kompis Dennis hjälpte mig sätta upp en webbshop och samma kväll annonserade jag ut att de gick att klicka hem via Instagram. OCH VAD HÄNDE DÅ? Jo, ni visade er vara lika knäppa som jag. Ni tyckte om den! Och köpte alla i ett nafs! 

Innan jag visste ordet av hade jag beställt en ny laddning, men jag skulle ångra mig bittert. Vet ni hur lång tid det tar att packa muggar? Hur mycket tidningspapper och bubbelplast som krävs? Hur många minuter man kan vänta i Postnords kundservice innan man inser att man gått back på frakten? 

Någonstans vid nedpackning av mugg 30 nådde min panik sin kulmen. Jag skrev i Facebookgruppen till vår bostadsrättsförening och efterfrågade det ädla materialet ~*bubbelplast*~.

Meeeen när alla var färdiga, frankerade och låg så fint där på mitt kontorsgolv tänkte jag bara: helvete, vad roligt det här var? Så efter denna känslomässiga berg-o-dalbana känner jag precis som efter ett åk i Balder: vi kör en vända till! 

Nästa batch anländer förhoppningsvis innan helgen, och då öppnar webbshoppen igen. Jag har tappat det totalt. 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emilia Arnstrand 18 november 2020 at 15:21

    Hej Isabelle!
    Jag har en hel garderob med bubbelplast då jag råkade beställa fel en gång. Det är stora rullar med bubbelplast :)
    Om du vill kan skicka dem?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.