Video

Nyårslöften 2018 – motivation eller stress?

26 december 2017

Nu börjar 2017 lida mot sitt slut, och snart tar vi emot 2018 med öppnar armar. Men hur ska vi ha det med nyårslöften? Bidrar de till ökad effektivitet eller blir det mest en underliggande stress? Precis det pratar jag om i veckans video!

Förra året hade jag fem nyårslöften och fem träningsmål, vilket jag såhär i efterhand inser är alldeles för mycket. Dels är det svårt att hålla fokus på så många olika saker under så lång tid, men också ONÖDIGT. När jag tittar tillbaka på målen finns det ingen större vits bakom de flesta, och därför har jag medvetet prioriterat bort de till förmån för annat. Imorgon kommer en genomgång hur det gick!

Och lite frågor till er: 
Hur resonerar ni kring nyårslöften?
Vad funkade eller inte under 2017?
Vad har ni för målsättningar under 2018?

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply malin 26 december 2017 at 10:45

    jag har bara ROLIGA nyårslöften, förra året exempelvis hade jag som nyårslöfte att köpa en playstation! I år är mitt löfte att se 100 filmer.

  • Reply sandra 27 december 2017 at 14:58

    jag har som mål att ta examen till sommaren! :D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.