Livet

…och så kom sommaren!

14 juni 2020

Inlägget innehåller reklamlänkar

Den senaste veckan har jag haft sådan vansinnig semesterfeeling! Har haft på mig svängiga klänningar, cyklat till badplatser och spelat två rundor golf. Ätit vattenmelon, läst bok och fått rejäl bonnabränna efter ett linne. Om veckan spelats in i slowmotion hade Pripps Blå köpt rättigheterna till materialet för att göra reklamfilm på’t. Svensk sommar! GÖTT!

Min vita klänning med puffärm kostar 199 riksdaler och hittas här.

En uppdatering från bokfronten: Lycka till med resten av livet sålde slut för andra gången, och eftersom tryckeriets maskiner strulat tog det lite extra tid att få fram den tredje upplagan – men nu är den här!

Det är fortfarande nyp-mig-i-armen-läge på reaktionerna som strömmar in, och nu märker jag hur boken fått egna ben och nått människor som inte finns i min närhet eller exempelvis följer mig på Instagram. Senast imorse såg jag detta fina från en kvinna som tagit sig tid att leta upp mig efter att ha läst boken:

Den där ”änglsan att inte bli osynlig” pratade jag faktiskt med en främling om på ett flyg ner till Spanien i våras. Vi började småprata efter att hon sneglat på mitt Word-dokument och frågade vad jag skrev, och därefter började vi prata om utmattning, stress och ”den kvinnliga uppförsbacken” som alltid finns men ändrar skepnad med åren.

Som ung kvinna är svårigheten att bli tagen på allvar, att ständigt behöva överbevisa sig själv – men hon (som var något äldre) pratade om perspektivet som kommer senare. Rädslan att inte längre vara önskad – varken på jobbet eller i dejtingscenen. Jag uppmanade henne att skriva en bok om det. Hoppas hon nappade!

Nu ska jag sluka ett glas saft, trycka play på ljudboken och packa ner alla vinterjackor i plastbackar. HEJ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.