Resor

Oh Chicago!

24 juli 2019

Igår var första heldagen i Chicago, och vilken heldag sen! Trots jetlag sov vi till 06.30, och efter gröt-och-bär-frukost tog Alex och jag en snabb promenad till Starbucks för kaffe. Jag hade gjort ett tappert försök att brygga i lägenheten, men resultatet blev något teliknande… Efter frukost var det dags för morgongympa på Goose Island Crossfit, som ligger 600 meter från vårt Airbnb-boende!

Team Barebells Prepared! Om ni är Crossfit-intresserade och planerar att kika på Games-sändningarna 1-5 augusti kommer ni se de här dårarna, men då under namnet Team Crossfit Alioth. Förutom Alex, som ni känner vid det här laget, så ingår även Phil, Mia och Synne. En svensk-norsk-engelsk lagkonstellation!

(Passade på att leka lite med lång slutartid när de tränade och fick en ganska härlig bild på min sambo!)

Kan bekräfta att det är extremt skönt och noll avundsjukt att bara stå vid sidlinjen när de tävlar och tränar. Med kondition som en sengångare hade jag inte klarat ett varv av någonting de håller på med.

Min tid på gymmet: 90 minuter fota och 13 minuter träna. Därefter var det dags att hoppa in i duschen, Ubern och landa här – vid Millenium Park! Döper följande bild till ”Böna med böna”.

Därefter: shopping i 5 timmar och starka ångerkänslor angående skoval.

Planen för kvällen var att möta upp Chelsea, en vän som bor mitt i centrala Chicago. Behöver förklara lite hur vi känner varandra: sista året på gymnasiet hade min skola ett utbytesprogram med University of Michigan, där vi besökte dem i två veckor och sedan kom de över till oss. Chelsea var inte en del av det här, men tjejen jag parades ihop med bodde i en villa med fyra andra tjejer. Och en av de tjejerna, Chelsea, höll jag sedan kontakten med via Facebook och sedermera Instagram. Så ni sågs vi igen, 10 år senare!

Utsikten från hennes boende var… well, SMASHING! Helt otroligt att hela byggnaden var en ungefär 35 våningar hög hyresrättsinstallation med gemensam portvakt, rooftop-pool, gym, takterrass med storbilds-tv och hade rum där man kunde duscha av, föna och klippa sin hund. HUR kan detta inte vara en grej i Sverige?

På kvällen gick vi ut och käkade på Chicago Cut Steakhouse, men givetvis glömde jag knäppa bilder då. Så nu säger vi tack och hej för denna gång!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sophie 28 juli 2019 at 18:48

  Vilka härliga bilder!

 • Reply Hedvig 28 juli 2019 at 18:58

  Du hade ett par så fina randiga byxor på dig när du flög till Chicago! Var är dom ifrån?

  • Reply Isabel Boltenstern 31 juli 2019 at 15:24

   De kommer från Gina Tricot och är vansinnigt sköna!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.