månadslistor

OKTOBER: skrivsvacka, reportageinspelning och inspiration

5 november 2018

isabel-boltenstern-oktober-manadslista

MÅNADENS HÖJDPUNKT:
Den senaste månaden har jag haft så förbaskat kul på jobbet! Eftersom vi sänder innebandy-VM i början på december har jag nu börjat spela in en bunt reportage som ska rulla under mästerskapet, och det var allt annat än tråkigt att spela in. Senaste veckorna har jag och foto-Jocke suttit i redigeringen och pusslat ihop allt efter bästa förmåga!

MÅNADENS BOTTENNAPP:
Jag har haft en otrolig svacka när det kommer till boken, och har kort och gott ignorerat den i en hel månad. Det finns lite olika anledningar till det, men främst att jag tog upp texten och insåg att jag var missnöjd med 90% av den, blev nedslagen av min egen sopighet och därefter fick lite annat jobb på nacken som tog upp min tid och energi. Nåväl, så är processen och det är inte något att gråta över. Det känns mest tröttsamt, om jag ska vara ärlig!

isabel-boltenstern-dator

MÅNADENS RESA:
När hösten blev vinter var Alex och jag på den bästa platsen i Sverige, nämligen Umeå! Från att ena dagen ha plockat svamp fick vi istället klä oss varmare och promenera hundarna i ett idylliskt vinterlandskap. Fullkomligt älskar naturen när man tar sig tid att vara i den!

MÅNADENS KÖP:
Jag tänkte först skriva att månadens köp var våra nya IKEA-hyllor, men då slog det mig att jag hade HATAT hyllorna om det inte var för SKRUVDRAGAREN <3 jag inkasserade vansinnigt många vuxenpoäng när jag gick in på järnhandeln och köpte den, och sparade desto fler timmar när vi monterade. Ska visa er hur hyllorna blev strax!

 MÅNADENS LÄRDOM:
Planera inte bort din kreativitet och inspiration!

MÅNADENS POPULÄRASTE INLÄGG:
1. Att slösa liv
2. Mina gamla Lunarstorm-krypin
3. Stora inlägget om träning efter utbrändhet

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply frida 10 november 2018 at 23:34

  Vilken fin arbetshörna, vart har du köpt skivan till bordet samt vägghyllan?:)

  • Reply Isabel Boltenstern 13 november 2018 at 17:27

   Tack! Skrivbordet kommer från IKEA och hyllan från Designtorget :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.