Livet

om att stå ensam när det blåser

17 november 2016

gårdagen gick åt till att skriva en harang med tweets där jag uttryckte min stora förvåning över personer som gärna visar sitt tydliga statement på internet att de stöttar kvinnor som blir dåligt behandlade. det är lätt att agera ­hjälte bakom en skärm, men i verkligheten betyder det ingenting om du inte står upp för vad som är rätt.

så bryt emellan, säg till, konfrontera. backa någon – på ­riktigt!

och KLICKA HÄR för att läsa hela texten!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 18 november 2016 at 09:24

  Wooooow det här var det bästa jag läst på länge. Ska tvinga alla mina manliga kollegor att läsa Metro idag, jag håller med dig till 100% i allt du skriver. Tack för att du skriver precis som det är, önskar så mycket att man någon jävla gång kan få backning av en man precis när det sker, när man får en kommentar eller någon beter sig svinigt. Tack igen, du är grym!!!? Kärlek

 • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 18 november 2016 at 09:57

  Amen på den!

 • Reply Anneli 18 november 2016 at 13:14

  Så bra skrivet! Du är bäst!

 • Reply Ida 18 november 2016 at 15:21

  Så bra fina du!

 • Reply Cecilia 20 november 2016 at 16:15

  Hej! Jag har utmattningssyndrom och är inte alls nöjd med min läkare. Är du nöjd med din läkare? Är dte någon du kan rekommendera?

  MVH,
  Cecilia

 • Reply Maria 25 november 2016 at 21:27

  Hej

  Jag arbetar i en mansdominerad bransch och har inte haft en kvinnlig kollega på mina fem år inom yrket. Tack för att du lyfter ämnet, har aldrig blivit backad när man möts av opassande beteenden på sin arbetsplats. Det blir istället efter att en situation ebbat ut, precis som du skriver, ”Bry dig inte om det där, han tycker bara du är spännande”. Javisst, kunde du inte fräst ifrån när jag satte frukostmackan i halsen istället. Då hade det inte lagt till ett lager hud på min näsa utan fått mig glad istället.

  Man får stå stadigt och suga åt sig av all positiv feedback man får istället! Växa av sig själv, liksom. Jag har en känsla av att förändring kommer ta väldigt lång tid. Vi får hoppas dom hör dig, så processen påskyndas!

  Tack

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.