Listor

önskelista 2016

6 december 2016

snart är det jul igen, och redan här höjer jag varningsflagg. detta kan nämligen vara den tråkigaste önskelistan ni någonsin skådat. om ni vill dela med er av era önskelistor i kommentarsfältet bli ingen gladare än jag, för inspiration efterlyses!

onskelista2016

HÅRDARE KUDDE / eftersom jag haft samma nerdreglade kuddar sedan ’98 är det dags att byta upp sig – i dubbel bemärkelse. för mina gamla dunsamlingar från föräldrahemmet har en tjocklek nära obefintligheten. IKEA-kudden jag länkat har inte testats ut, men den lät trevlig på beskrivningen.

SPEXIGA KAFFEGLAS / jag kan inte bestämma mig om de är ful-snygga eller snygg-snygga, men något i mig vill ha de där kaffeglasen från bodum. det kan också vara så att jag lockas av den där vispgrädden på bilden…

MÖRKGRÅ LINNELAKAN / H&M home har förverkligat lakanen som skymtas på 90% av mina pinterestbilder. de ser så förbaskat sköna ut!

LISTBOK ATT FYLLA I / ja, ni som känner mig vet att jag Ä-L-S-K-A-R att fylla i saker för hand. denna bok förser sin människa med en ny lista varje vecka – vilket jag hade kunnat viga mina söndagar åt. behöver denna (+ alla andra fylla-i-böcker ni kan hitta) i mitt liv!

KETTLEBELLS / här finns ingen länk eftersom jag efter febrilt googlande insett att alla kettlebells som säljs för hemmabruk ser så fjantiga ut. nej, jag vill inte ha något vadderat hölje eller färgglatt gummilager runt för att skydda golvet. jag vill ha riktiga, o-fjompiga kettlebells. svarta och metalliga. typ 12 och 18 kilo kanske? tack på förhand, alexander.

vill man vara extra snäll hade det inte skadat att få in några miljoner på kontot. jag har blivit lite sugen på att köpa ett radhus på sistone, nämligen. alternativt flygbiljetter eller ögonfransfärgning (på salong, jag litar inte på mig själv). eller ett frisörbesök hos jenny, eller massage hos anki. så du vet, mamma.

NÅ, vad önskar ni andra er i julklapp?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Cornelia 6 december 2016 at 09:17

  Kan inte bidra med någon inspiration tyvärr men kan kan bidra med ett litet jubel och hejarop för dessa underbara glas! Lovely att hålla i. Funkar sådär perfekt i handen!

 • Reply Therese 6 december 2016 at 09:41

  Min önskelista är väl heller inte helt lysande men jag önskar mig ett sånt här steam strykjärn så man kan stryka gardinerna/kläderna när de är upphängda, en bra kontorsstol, sminkborstar och gärna också en miljon kronor ;)

  • Reply Isabel Boltenstern 8 december 2016 at 06:42

   AH! Sådan de har i butiker? De ser så jäkla häftiga ut, supertips ju! Jag köper alltid kläder i anti-skrynkel-material ENBART för att jag hatar att stryka, så det här kanske är vändpunkten?

 • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 6 december 2016 at 10:41

  Den (läs JAG) som bor under någon med kettlebells vill att de är både vadderade OCH har gummilager. Speciellt om någon tränar kl 05:30. Grrr ;-) Kram

 • Reply Frida 10 december 2016 at 00:17

  Vill bara flika in med: glasen är underbara! Har liknande, älskar. Har även exakt de där lakanen från H&M, den färgen är ??

  • Reply Isabel Boltenstern 12 december 2016 at 13:29

   JAAA! Så skönt att höra! Hoppas någon trevlig släkting bönhör mig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.