Kläder och smink Listor

Önskelista inför 28-årsdagen

23 juni 2019

Nu är det inte långt kvar till min födelsedag! Den 2:a juli fyller jag 28, och för att underlätta för släkt och vänner kommer här en önskelista. Givetvis önskar jag mig fred på jorden, fem miljoner på banken och ett vinterboende i Spanien, men tänker att det inte är så lätt att ordna med så kort varsel. Istället kommer ett par materialistiska prylar som jag trånat efter på senaste. Klicka på de orangea rubrikerna för att hamna rätt!

Svassiga kaftaner

Precis som förra året har jag dille på DiLevas favoritplagg numero uno: kaftaner! Himla längesedan man ägnade honom en tanke, förresten? Men det var ett sidospår. Dessa två godbitar finns att hitta på Monki, det är samma modell men olika färg bara! Minsta möjliga storlek kommer nog sitta strålande. Klicka här för att komma till den orangemönstrade, och här för att komma till den svarta.

isabel-boltenstern-stol-granit

Världens finaste stol

Tror jag trånat efter denna stol i sisådär två år, och jag måste ha den. Min stora rädsla är att den tas ur produktion innan jag hinner lägga vantarna på en! Dessvärre tar den upp halva vårt vardagsrum, så om man ger mig denna i födelsedagspresent behöver man också stämma av med mina föräldrar om den får stå i deras hem tills jag flyttar till något större. Hehe.

Birkenstock

Kan eventuellt ha skämts över min mammas Birkenstock under uppväxten, men nu inser jag att hon inte var helt fel på’t ändå! Kan inte bestämma om jag vill ha vita, svarta eller bruna, men så länge det är storlek 37 är jag nöjd. Kanske något gott nagellack till det, om man nu ska släppa tårna fria?

isabel-boltenstern-ordinairy-hyaluronsyra

Hyaluronsyra från The Ordinairy

Det enda på min önskelista som avslöjar att jag inte fyller 15 år kommer från The Ordinairy – min hyaluronsyra håller på att ta slut och jag tar gärna en dos till! Känner mig som en laboratorieråtta tack vare den goa pippetten :))))

isabel-boltenstern-onskelista

Randig bikini

Ens bikinifäbless blev inte svagare när den här godbiten dök upp, kan jag lova. Och jag vet att jag haaar många bikinis, men de är som pojkvänner: one can never have too many. NÅVÄL, den sporttoppsinspirerade överdelen hittar ni här, och det goa underdelen hittar ni här. Tänker att storlek 36 borde funka i båda?

Supergoa skor från Vagabond

Det är sällan jag använder upp skor tills de inte är funktionsdugliga längre, men paret till vänster offrade jag på ett hotellrum i Prag efter innebandy-VM. De hade gjort sitt, kände man på doft osv. De är sköna, snygga och funkar till allt – PRECIS så ett par vardagsklackar ska fungera. Hade blivit så otroligt glad av ett par nya i storlek 37! Och när jag ändå var inne på hemsidan såg jag de där glansiga, lite mer buffliga skorna? Supergoa de också givetvis. Misstänker att jag har 37 där också.

Plisserad golfkjol

Den där looken är PRECIS hur jag vill se ut på golfbanan, men eftersom jag inte hittade tröjan längre får vi nöja oss med den plisserade kjolen. Sören, vad fin den är! Vill ha den i marinblå, men den verkar också ha funnits i vit..? Och grön. Och jag vill ha alla tre färger i storlek S! Den kommer från J. Lindeberg förresten, och deras golfkläder har verkligen spottat upp sig på senaste!

Svart liten magväska

Det går inte en dag utan att jag använder min magväska, men problemet är att den är lilaglittrig och osar mer fest än hundpromenad. Som ett komplement behöver jag något mer simpelt att förvara hundgodis och bajspåsar i – och den här från Monki ser ju perfekt ut!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.