Gamesbrevet

Open-brevet #4

23 oktober 2019

Frustrationen från mina misslyckade double unders har lagt sig något, och nu är det dags för ännu ett open-brev! Det är dags att runda av 20.2 och detta med breaking news från Crossfit-världen.

EN STJÄRNA PÅ PAUS
Under hela dagen har jag avvaktat skrivandet av Open-brevet i väntan på att Lukas Högbergs score skulle trilla in. För sisådär 30 minuter sedan kom dock en Instagramuppdatering från Lukas himself där han förklarar att han bryter ”this Open shit show”  på grund av ”a long season for me and a lot of stress around me”. Tråkigt för oss som älskar att se Högberg in action, men som en sann förespråkade av anti-stress lyfter jag på hatten åt Lukas kloka beslut.

SVERIGE-ANALYS
Kan vi diskutera MASKINEN Camilla Salomonsson-Hellman? Hon vann Sverigetoppens 20.1 förra veckan, och segrar även 20.2 efter att ha gjort 10 reps på varv 30 (!!). Makalöst imponerande! På världsrankingen ligger hon nu på en stabil 15:e-plats och naggar självaste Katrin Davidsdottir i hälarna!

I Sverige är det en tät strid bakom CSH: Hanna Karlsson (som äntrade Games-scenen i somras) och Mikaela Norman som ständigt finns med i toppen. Tre veckor kvar – allt kan hända!

På herrsidan är alltså Lukas Högbergs sorti den stora nyheten. Jag misstänker att många topp 20-herrar nu gnuggar sina nävar som Mr Burns, för helt plötsligt är det största hotet borta. Är detta året en kille som Linus Bresander snor en plats? Pallar Simon Mäntylä för trycket? Kniper Victor Ljungdal platsen? Kommer Max Olivestrand, som vann 20.2, klättra som en katt i gardinen?

 

OPEN-BREVETS LEADERBOARD
Håll nu i hatten – vi är 26 tjejer som signat upp på #openbrevet’s leaderboard! Mikaela Dyall Silfverbrand fortsätter vara vår allsmäktiga alfahona till ingens stora förvåning! HEJA! Om ni missat hur man gör för att hamna på vår gemensamma leaderboard, så har jag skrivit om det HÄR. Vill ni läsa om min tämligen pissiga upplevelse gör ni det HÄR.

ANVÄNDBARA LÄNKAR
Svenska herrarnas leaderboard hittar ni HÄR.
Svenska damernas leaderboard hittar ni HÄR.
Världsleaderboarden för herrar hittar ni HÄR.
Världsleaderboarden för damer hittar ni HÄR.

HÄR hittar ni kalendern över de sanktionerade tävlingarna säsongen 2020.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.