Livet

OS-fotografering, jetlag och resa till Dubai

12 december 2017

God morgon från ett soligt och 25-gradigt Dubai! Igår intog jag flygstolen bredvid min sambo, och veckan kommer kantas av Crossfit-tävling. Det är Alexander som ska delta i Dubai Fitness Championship som går av stapeln imorgon!

Personligen kommer jag agera vattenbärare, fotograf och mentalt stöd. Rädda diverse bars från att smälta, och resorba skiten ut de som ska ut och slita i värmen. Har köpt med mig två färska rör för att visa att jag tar det här på ALLVAR.

isabel-boltenstern-flygplan

× × × 

Veckan som gått har kantats av jetlag för mig. Egentligen stör jag mig på folk (läs: mig själv) som pratar om att de är jetlaggade, trötta eller fryser, men här sitter jag nu i min YNKLIGHET och ömkar. För sedan utmattningen har jag fått en helt annan relation till sömn än innan.

ola-skinnarmo-inte-varmare-av-gnall(ÄLSKVÄRD artikel om Ola Skinnarmo i DN från 2010.
Om något citat någonsin ska tatueras in med snirklig handstil är det rubriken ovan.)

Förr kunde jag gå runt på 4 timmars sömn och ändå må bra. Jag var pigg och allert, hjärnan var med. Nu däremot blir jag som ett vrak om det inte sovs ordentligt. Ni minns när jag berättade om den korta stubinen men också att jag blir som en sengångare i alla samtal. Skämt flyger över huvudet, jag blir sluddrig, blicken dimmig och hjärnan känns inpackad i bomull.

Kan inte begripa hur jag någon gång ska kunna vara småbarnsförälder…

× × × 

Innan flyget gick igår var jag på kontoret för OS-fotografering och spånmöte. Spånmöte är ett härligt ord. Det kan antingen syfta på att man spånar fram roliga saker, eller att man är en bunt spån i samma rum. Förtydligande: första alternativet åsyftas oftast.

08.00 rullade jag in och satte mig i sminket, och någon halvtimme senare tog Magnus Ragnvid bilder på ens nuna. Här kommer lite bilder från dagen:

isabel-boltenstern-fotografering-os-therese-maria

isabel-boltenstern-fotografering-os-hans

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.