OS 2018

OS: Nattstudio, storm och pannkaksslamsor

13 februari 2018

Ett stycke bildbomb är redo att brisera från den sydkoreanska östkusten! Låt oss gå igenom de senaste dagarnas OS-upplevelse. Låt oss börja i lördags när jag gästade studion! 02.00 ringde mitt alarm och en tandborstning senare tog jag en stormig promenad till sminkrummet för att bli mer sändningsbar. Extremt härligt att bli insmord med tre (!) ansiktskrämer av någon annans proffsfingrar.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang

Vid 03.40 hoppade jag in i studion med Jessica Almenäs och Anja Pärson! Vi pratade shorttrack, alpint och ”hur svårt kan det vara”.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang

Efter ytterligare några timmars sömn kändes det hela som en dröm. Hade mobilen inte innehållit bildbevis att jag varit vaken 02.00-05.00 hade det obemärkt gått förbi. På morgonen åkte alpinfamiljen och tittade på herrarnas störtloppsträning, för att sedan se Charlotte Kalla vinna guld. MÄKTIGT!

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-3

Har exakt inget emot att agera tredje hjul åt paret Olsson/Pietilä-Holmner faktiskt.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang

MÅNDAG

Herrarnas störtlopp fick byta dag på grund av vindarna på söndagen, och på måndagen blåste det ännu värre. Vi hann precis installera oss ute i stormen innan beskedet kom att damernas storslalom också fallit offer för den styva kulingen som blåst in under natten. Bildbevis på att 1) Surfarn är hardest working person i vår femmannatrupp, 2) att Maria kommer vinna pris som årets mest omtänksamma expertkommentator och 3) att det inte var möjligt att överleva köldfaktorn på -31 mer än en kvart.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-2018

I sändningsboden hängde ännu ett klockrent citat med os av självdistans.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-2018

Istället åkte vi till en annan backe för att spela in ett inslag till vår egna vloggserie Operation Kimchi. Förhoppningsvis sänds det snart! Efter inspelningen besökte vi Austria House för presskonferens med storfavoriten Marcel Hirscher, och passade på att njuta av en österrikisk specialité: stekta pannkaksbitar. Förstår inte varför andra maträtter ens finns.

isabel-boltenstern-os-pyeongchang-2018

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.