Mat

oxfilépastan jag vill äta varje dag

10 november 2016

förra helgen var jag i umeå och åt den drömmigaste av pastor. oxfilé, svamp, lök och ruccola i en krämig sås av vitt vin, grädde, chili, vitlök – toppat med hasselnötter. hade jag inte varit en misär i köket hade jag försökt mig på att laga den själv, men istället längtar jag tillbaka till umeå och vezzo där jag käkade den.

isabel-boltenstern-pasta-vezzo

(idag ligger jag hemma med dunderförkylning och giter inte gå utanför dörren. vi har ingenting att äta hemma förutom knäckebröd och jag ÖNSKAR att denna pasta stod framför mig i detta nu.)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 11 november 2016 at 10:55

  MEN du så gott! Den ska vi nog göra… vi och vi, läs mannen ;-) Ligger också dunderförkyld, varit sjuk hela veckan. Min familj tittar vääääldigt konstigt på mig när jag säger att jag är sjuk för första gången på tre år! Ha ha ha förstår inte alls hur de tänker, lite utmattningssyndrom kan väl inte räknas som sjuk? En av de positiva sakerna med att varit sjuk så länge i utmattningssyndrom är ju att tack vare att jag nästan isolerat mig har ju inga bacilusker kommit åt mig heller. Inget ont som inte har något gott med sig ;-) KRAM

 • Reply Kirch 11 november 2016 at 17:59

  Ser ju helt jäkla magisk ut !

 • Reply Sofia 12 november 2016 at 00:58

  Det ser ju väldigt gott ut!

  Krya på dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.