Livet Resor

Psyket testas på golfbanan

5 maj 2018

Först och främst, innan jag glömmer: TACK för att ni gav så fin respons på det förra inlägget. Egentligen var jag inte orolig för responsen, men är glad att ni ändå orkade klicka er genom kommentarslabyrinten och skriva några väl valda. Det känns fint att veta att ni är med mig.

isabel-boltenstern-marbella-golf-9585+

Både igår och idag har jag spelat golf! Eftersom en runda tar strax över fyra timmar känns det ibland som ett slöseri med tid att harva efter en boll så länge, men det blir ångestfritt om man inte har en massa andra måsten som väntar. Igår spelade bara mamma och jag, och såhär fantastisk är utsikten från första tee. Sån extrem nyp-mig-i-armen-vy med fina medelhavskåkar och höga enar.

isabel-boltenstern-marbella-golf-9597+

Gårdagen gick bra fram till 15:de hålet där vi fick bryta för att åskan rullade in. Idag spelade vi tävling med mammas väninnor, och då gick det desto tyngre. Jag kan ha yttrat orden ”men snälla, skjut mig” vid flertalet tillfällen. Puttningen var helt omöjlig idag, och jag tappade skallen totalt när motgången började. Tror bestämt att jag fem-puttade på något hål i ren frustration?

isabel-boltenstern-marbella-golf-9567+

Dessutom har jag skrivit lite på boken, men mer om det i nästa inlägg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.