Livet

Pussel, vin och sällskapsspel

30 januari 2018

Nu har jag ändrat rubriken fram och tillbaka sjuttioelva gånger – stavar ni pussel med ss eller zz?! Blir inte klok på det här och vägrar sänka mig till den nivå att jag googlar och hamnar i  någon märklig familjeliv.se-tråd… Ni vet hur det blir.

Så vad har hänt sedan sist? Ja, jag överlevde ju puckelpistinspelningen och visade er vloggen därifrån – HUR magnifika miljöer?! Under helgen passade jag på att göra research inför OS, sammanställde dokument och… Ja, nu ska jag inte berätta allt eftersom det kommer här nedan!

⭐️ FREDAG ⭐️
Efter jobbet mötte Alex upp mig vid mitt jobb eftersom jag spontanköpt ett nytt soffbord till vardagsrummet och inte fick hem det för egen maskin. Vi började bära det ihop med efter att folk gormat att vi ”tog upp hela trottoaren” tog Alex det som en sidoväska. Tänk vad enkelt livet blir när man är lång och stark:

isabel-boltenstern-soffbord1

På kvällen gick vi långpromenad till posten för att hämta ut min nya resväska inför OS. Passade på att klicka hem två ryggsäckar också och är SÅ extremt nöjd. Ska visa er i ett annat inlägg! Efter middagen fick vi ett ryck och planterade om alla våra växter. Fullt normal fredagsaktivitet.

isabel-boltenstern-plantera-om-calathea

⭐️ LÖRDAG ⭐️
Första 4 timmarna avskydde jag dessvärre bordet och klarade inte av att TITTA på det. Var kanske något överdramatisk, för när vi vaknade på lördagen tyckte jag ändå att det var ”helt okej”. Vi behöll det och nu, fem dagar senare, förstår jag inte varför andra bord ens skapas. ÄLSKAR det!

isabel-boltenstern-soffbord2

Här satt jag alltså och tittade på alpina världscupen och sammanställde statistikdokument. Det låter osexigare än vad det är. Jag fick faktiskt till EXTREMT tillfredställande och raka linjer i mitt dokument!

isabel-boltenstern-soffbord3

Efter mitt hemmajobbande mötte jag upp våra vänner tillika grannar Ida och Robin på stan. Vi passade på att köpa ett nytt pussel, eftersom detta blivit vår nya favoritsyssla. Det blev ett Jan van Haasteren med OS-motiv, lägligt nog. Såhär mysig var vår lördagkväll:

isabel-boltenstern-pussel2

⭐️ SÖNDAG ⭐️
Söndagen fortsatte i 90-talets spår. Pusslet hade några hundra bitar kvar, så efter att jag klippt klart puckelvloggen kom Ida och Robin över. När motivet låg klart framför våra ögon, tillfredställelsen klingat av och vi börjat skruva på oss av rastlöshet drog bästa paret fram ett sällskapsspel – Ticket to Ride!

isabel-boltenstern-ticket-to-ride

Alex och jag hade aldrig testat det innan, men blev förälskade på direkten. Man ska alltså dra olika uppdragskort där det står städer man ska bygga tågräls mellan. Samtidigt som du ska ta dig till din destination måste du också försöka lista ut var dina motspelare ska ta vägen – och blocka deras resväg. MYCKET underhållande, och beroendeframkallande. Ännu en superhärlig och avkopplande helg till ända! Så tacksam för LIVET, hörrni!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lisa 31 januari 2018 at 11:00

  Ett litet tips när det gäller stavningsfunderingar (så att du slipper familjeliv.se-träsket och bara blir mer förvirrad): svenska.se! SAOL, SO och SAOB på samma ställe. Räddaren i nöden många gånger! Snabb recap: inga träffar på ”puzzel” :)

 • Reply Isabel Boltenstern 3 februari 2018 at 06:34

  Åh, tack Pia! Det värmer i hjärtat att höra!

 • Reply Astrid 13 februari 2018 at 23:52

  Alltså att du köpt två saker som jag är i stort behov av just nu??
  1) Ryggsäck – blixtlåset på min gick sönder igår
  2) Soffbord – pga ska flytta!
  Tips på var en mästare som du fyndat fina ting?

  • Reply Isabel Boltenstern 14 februari 2018 at 14:14

   AH! Jag är helt betuttad i min nya ryggsäck och förstår inte att jag överlevt utan den? The Artist från Douchebags! Så EXTREMT 10 av 10! Använder den varje dag. Nrä det kommer till soffbord har jag letat med ljus och lykta i typ ett år utan att hitta något som känts perfekt, men nu köpte vi ett plåtbord från Posh Living. KRAM!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.