Q&A

Q&A – jul och nyår

18 december 2017

Nu i juletider, vad är din önskelista?
– eelinrutgersson

Jag är i ett sånt läge där jag kan relatera till föräldrar som svarade ”snälla barn” på den här frågan. Trots att jag inte har barn. Men nu för ti’n behöver man inget, eftersom man haft hela livet på sig att bunkra upp? Dessutom är jag en sådan person som TYVÄRR köper hörlurar för 3600 kronor i november istället för att invänta julafton….. så jag får skylla mig själv.

Men okej, här är saker jag inte hade gråtit över: en iPhone 8+ (eftersom min nedärvda 6:a tackar för sig när det blir svalare än 10 grader ute), en ny liten stekpanna (tänk att tre ägg ska få plats) och en tid hos kunnig hudterapeut på SkinCity i Stockholm. Är så urbota trött på min dåliga hy, och det känns som jag testat ALLT!

Vad önskar ni andra er? Vill veta!!

isabel-boltenstern-loccitane

Har du några nyårslöften och i så fall vad?
– carinas_lifejourney77

Jag har tänkt på det här en hel del senaste veckorna, hur vi alltid ska förbättra oss själv, effektivisera det vi gör, bli 2.0-versioner av något som egentligen var bra från början. Så med det sagt tror jag att nyårslöftena kommer tyglas i år. Jag ska göra en video om detta de kommande dagarna!

Prenumerera på min YouTube-kanal och klicka i ringklockan, så får ni en notifikation på när nya klipp kommer upp!

Hur tänker du spendera julen?
– corneliabriink

För första gången i mitt 26-åriga liv ska jag resa bort! Det enda som är planerat är att vi ska vara i Spanien med halva familjen och spela en runda julgolf, allt annat får bli som det blir. Kommer med all säkerhet lulla runt i mjukisställ, sova middag och äta hutlösa mängder Manchego-ost.

isabel-boltenstern-midsommar-golf-2

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hanna 19 december 2017 at 20:09

    Men ÅH vilken härlig plan för julen! Snälla kräng Manchego för mig också! Här blir det lugnt julfir i Ängelholm, och på önskelistan står tråkiga, men ack så behövliga, renoveringsprylar till köket. Typ uttag och sånt. Endast pappa glädjer sig åt att köpa detta tror jag. xx

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.