Livet

Rabatt på min bok!

21 september 2020
Inlägget innehåller affiliatelänk till Adlibris

Två blogginlägg på en dag – vad ÄR det här?! Tja, jag svänger mest förbi för att säga att Adlibris har 30% på min bok just nu, så den kostar bara 125 spänn. Som en stockholmslunch, alltså.

Klicka här för att komma till dealen!

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rose-Mari 24 september 2020 at 20:09

  Håller på att läsa din bok nu och det är en av få böcker om utmattning, prestationsångest och stress som jag känt JA JA JA till. Du skriver precis som jag känt och jag känner igen mig så mycket. Tycker du har helt rätt i projektledning i hemmet om att det tar så otroligt mycket energi. För mig är det en stor bov då jobb+hem+barn = verkligen sönderbränd hjärna tillslut. Så svårt att bryta mönster och göra mindre då jag som du har prestationsångest och vill vara perfekt men din bok ger bra tankar och reflektioner vilket är allt man kan önska sig. Tack, ser fram emot att läsa resten och jobba vidare med min knäppa och otroliga hjärna. Tusen kramar och lycka till med din resa!

  • Reply Isabel Boltenstern 8 oktober 2020 at 11:33

   Men TACK för din otroliga kommentar <3 det värmer verkligen att läsa det här! KRAM!

 • Reply Annie 15 oktober 2020 at 19:45

  Hej Isabel!! Jag vill bara skriva hur tacksam jag är för alla youtubevideos, poddavsnitt och allt du delar med dig av din erfarenhet. Det var du som fick mig att förstå att jag också hade drabbats av utmattning tidigare i augusti och anledningen till att jag tog det på allvar från första början. Det har knappt gått två månader för mig men du är en riktig inspirationskälla då jag känner att allt är hopplöst. Jag lyssnade lite på avsnittet i Träningspodden idag och liksom du hade jag innan min utmattning skyhöga toppar av ren eufori följt av djupaste helvetesdalarna, och förstod ALDRIG varför detta hände om och om igen. Jag hoppas att livet efter utmattningen kommer vara betydligt jämnare. Min drivkraft just nu är att jag kan leva ett liv där jag faktiskt mår bra och inte upplever dessa dalar med förutsättningen att jag lever mer hållbart. Jag har stora svårigheter att läsa för tillfället så jag får vänta med blogginläggen, men ska fortsätta att lyssna, och även på din bok som ljudbok! Kram <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.