Listor

realtidslista

29 juli 2017

JAG GÖR:
har precis insett hur skönt det är att duscha på morgonen, men heliga gudinna vad lång tid det tar att föna håret…

JAG SKA:
strax sätta mig i bilen och styra kosan mot Båstad! Vitamin Well anordnar ett tennisevent med övernattning, så troligtvis kommer undertecknad må som en prinsessa kommande 24 timmar.

JAG KAN:
se HUR många youtubeklipp om bullet journaling som helst. Igår gick jag och lade mig vid tio, men stängde inte telefonen förrän 01.00 (!!!) eftersom jag fastnade i träsket. HUR kan det vara så tillfredställande att se folk planera sin vardag med hjälp av olika sorters pennor och en linjal..?

JAG KÖPER:
en ny bullet journal på måndag. Nu jävlar.

JAG BORDE:
bli pensionär på en gång, för det här semesterlivet passar mig utmärkt.

JAG MÅSTE:
äta frukost, föna klart håret och packa MEN det är ju viktigare att skriva denna lista, tydligen.

JAG VET:
att det är mig det är fel på, och att min stubin är för kort, för igår knaprade mamma i sig en torr glasstrut och jag bad henne höja volymen på radion för att slippa höra knastret…

JAG TYCKER:
det är jobbigt att känna mig oproduktiv, vilket jag varit de senaste två veckorna. Stundtals slits jag mellan att bara skita i exakt allt under semestern, samtidigt känner jag att vloggar ska göras, blogginlägg ska skrivas osv.

JAG TÄNKER:
att det nu är mindre än 200 dagar till OS i Sydkorea, och att hösten kommer bli så förbaskat rolig. Inspelningar ska planeras och genomföras, jag har några egna idéer jag hoppas få ro i land!

JAG FÖRBRUKAR:
för mycket toapapper, enligt Alexander. Använder fyra rutor och det anses tydligen som slöseri?

JAG LYSSNAR:
på P3 dokumentär, för jag är sist på bollen. När vi bilade i Norrland gick vi igenom fem-sex stycken, och jag fängslades helt av Lewinskyaffären.

JAG DRÖMMER:
om ett radhus just nu.

JAG LÄNGTAR:
tills jag är tillbaka i Stockholm och kan träna igen. Jag har bara t

ränat en gång sedan tävlingen, och det har varit SÅ jäkla skönt att ta en paus, men nu har suget börjat smyga sig på igen.

JAG FASAR:
för att tanka bilen. Jag vet inte varför, men har alltid tyckt att det är jobbigt och lite… inte läskigt, men… det är bara något som är ohärligt med det.

JAG ANVÄNDER:
en ny concealer som jag inte vet om jag riktigt gillar.

JAG NJUTER:
av att sova utan att ställa ett alarm.

JAG BLIR:
lite ledsen när jag tittar på väderleksprognosen som utlovar regn nästkommande två dygn när det enda vi alla önskar är sol.

isabel-boltenstern-marbella-2017

JAG ÄTER:
en ostmacka just nu.

JAG DRICKER:
kaffe nu och bubbel ikväll, hehe.

JAG BRUKAR:
glömma att sätta i mina linser på morgonen, och sedan skäms jag när jag inte känner igen folk förrän de är en meter framför mig.

JAG TITTAR:
på typ det här klippet om bullet journaling:

JAG LÄSER:
Kaosologi av Micael Dahlén på ljudbok!

JAG VILL:
avsluta denna lista och återgå till Livet™.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Erika 29 juli 2017 at 10:13

  ”att det är mig det är fel på, och att min stubin är för kort, för igår knaprade mamma i sig en torr glasstrut och jag bad henne höja volymen på radion för att slippa höra knastret…” Har kanske inget att göra med kort stubin eller fel på dig – det är en känd ”fobi” som te x min Linnéa lider svårt av (kommer just nu inte på vad den kallas).. Sedan kan jag bara säga P3 DOKUMENTÄR, bäst – bäst – bäst!!! <3 <3 <3

 • Reply Elin 30 juli 2017 at 17:54

  Hahaha, det där med glassen!!!! Jag brukar gå ut ur rummet om någon tuggar på glass (spelar ingen roll vad det är för glass, men bita i Magnum-glass och strutar är värst. Men ljudet av det gör mig galen).

  Du måste lyssna vidare på P3-dokumentärerna! Fallet Sofie är superbra, mordet på Therese Johansson Rojo, gämgskjutningen på vår krog och bar är också suuuuperbra!!! :-)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.