Bokskrivande Livet

Realtidstankar från CPH

22 juli 2019

Svänger bara in här en snabb vända för att säga hej! Nu sitter jag på Köpenhamns flygplats i väntan på att boarda mitt plan till Arlanda, där jag möter upp Alexander, och sedan tuffar vi vidare mot Chicago!

Imorse ringde alarmet 04.10 och då satt pappa redan och drack morgonkoppen te, för att 20 minuter senare köra mig till tåget. Fina pappa <3 han ställer alltid upp, skjutsar som om jag fortfarande vore 13, lånar ut sin bil när vi behöver och ska nu passa Ingrid några veckor. Han är så fin med henne. Och hon är helt betuttad i honom. Vet inte om det är ÅLDERN, men blir blödig av sånt här. Hur fina människor man har runt sig.

Mitt mål var att ha skrivit klart sista kapitlet på boken idag, men insåg snabbt att det inte skulle gå. Tanken var att ha hela USA-resan som en bokfri liten semester, men efter senaste deadlinen i torsdags var jag helt trött i skallen. 240.000 tecken har jag skickat in till förlaget, vilket blir ungefär 160 sidor, och sista inlämningen innehåller en helsikes massa efterhandsslaffs jag kommit på och behöver peta in lite här och var. Det tar tid att få ihop. Ibland han jag stirra på dokumentet i två timmar (läsa rubriker, tänka om ordning, flytta stycken med tanken – ”kanske passar detta bättre här?”) utan att faktiskt skriva något, men så plötsligt lossnar det och blir helt självklart?! Så himla skum process, det här med bok.

Vill passa på att tacka er alla för hjälpen via kommentarsfältet och på Instagram – fick 213 meddelanden om vad ni ville läsa om, och kan ärligt säga att jag redan betat av de flesta önskemålen, men valde tack vare er att bryta ut två underrubriker och bygga ut de till ett HELT kapitel. Så TACK!

Nu ska jag gå till gaten. Hej hopp!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.