Livet

RECAP: Kristallengalan

4 september 2017

Ni är nog minst lika trötta som jag på allt tjat om Kristallen på mina *SoCiAlA kAnAlEr* – så det här blir sista inlägget om ämnet! I fredags var det som bekant dags för galan, och redan vid 12.00 åkte jag hem till mina fantastiska kollega Isabelle som fixat RUBBET för min skull. Kan inte greppa hur underbar hon är?

Vi inledde dagen med dubbel buffé: en av chark, och en av smink.

isabel-boltenstern-buffe

Samtidigt som jag vräkte i mig tryffelsalami och manchego blev mitt ansikte omvårdat av Hanna. Hon fick också ge sig på evighetsprojektet att locka mitt hår, och därefter blev jag SÅHÄR grann!

isabel-boltenstern-kristallen1

Alexander ägnade förmiddagen åt att träna dubbelpass och köpa slipsar. Han mötte upp oss strax innan vi skulle bege oss och här kan ni se ryggen på min klänning! SÅ fin att jag bryter ihop. Vill ha fler anledningar att bära denna..?

isabel-boltenstern-kristallen2

Och så var det dags att åka, but first: lite gulliga parbilder. Högerbilden avslöjar hur nervös jag var exakt hela dagen. Så vad hade vi på oss, kanske ni undrar? Min klänning akutköpte jag på ASOS efter att ha scannat hela internet på klänningar. Detta var min första och enda favorit, lade liksom ALLA ägg i samma korg. Den kommer från Needle and Tread, och jag lade upp den 8 cm ’cause I’m short like that.

Alexander har superfin kostym från J. Lindeberg och jag blev typ pirrig när jag såg honom i den. No offense alla mellan-låren-slitna-Skins-tights och lökrings-Nike-tshirts men det här var lite flådigare än vanligt.

isabel-boltenstern-alex

När vi kom fram fick vi strutta bakom Petter Stordalen på röda mattan, sedan satte vi oss till bords. Dessvärre fick vi inte sitta tillsammans, men jag fick istället nervöskrama Café Bärs-Johans arm under kvällens gång. Jag kunde inte äta en tugga av nervositet (okej, lite efterrätt fick jag allt i mig) och redan efter 25 minuter var omröstningen avklarad. Vinnaren blev André Pops, inte allt för oväntat, och nu har han vunnit 6 år av 8 möjliga. Stark prenumerationspremie!

isabel-boltenstern-kristallen3

Därefter kunde jag tack och lov andas ut, ta ett första glas vin och njuta av resten av kvällen. Vid midnatt valsade vi mot en taxi och åkte hem, för att sedan avsluta kvällen med majskakor och ett avsnitt Game of Thrones.

Men jag måste passa på att tacka alla som röstade – herrejäklar var glad jag blev! Och tack för alla fina meddelanden från både IRL-vänner och Instagram-vänner, det värmde gott även om det inte gick hela vägen!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Klara 4 september 2017 at 09:44

  Fantastisk klänning!!!

 • Reply Therese 4 september 2017 at 13:20

  Helt otroligt fin klänning! Wow!
  .. och så såg jag att du är nominerad till stora influencerpriset! Grattis! Du har en självklar röst från mig :D

  • Reply Therese 4 september 2017 at 13:23

   Eller ja, nominerad i kategorin ”årets Influencer”(!) om man ska vara petig, det finns ju ett gäng kategorier under Stora influencerpriset. Om man ska vara petig alltså.

  • Reply Isabel Boltenstern 6 september 2017 at 09:36

   TAACK! Såg det precis också – så kul! :D

 • Reply Sabina 4 september 2017 at 14:49

  Lätt snyggaste paret på röda mattan, tusan va fina ni är tillsammans. Det lyser om er!

  Tack för allt du delar med dig av!

 • Reply Christine's Stories 4 september 2017 at 22:48

  Hej Isabel! Jag måste bara säga att jag läst din blogg ett tag efter att ha hittat dina inlägg om utmattningsdepression, men har inte kommit mig för att kommentera förrän nu. Såg en intervju du gjorde med Ebba von Sydow på Nyhetsmorgon också och blev så imponerad över hur väl du uttrycker dig och din mognad för din ålder (jag är åtta år äldre än nu så det är därför jag låter lite som en lillgammal storsyrra). Jag hamnade nämligen i en depression för snart två år sedan (är inte frisk än men det går åt rätt håll), som var till följd av att jag gick in i väggen pga min tjänst. Dina blogginlägg och videor var en stor tröst – och vissa gånger även ögonöppnare – när jag började må dåligt igen för några månader sedan. Tycker att du verkar vara en så härlig och jordnära tjej, en förebild för många som hamnat eller är i samma situation. Och grattis till nomineringen för Kristallen! Nästa år vinner du nog ;)

  Ha det bra!

  Kram Christine

  • Reply Isabel Boltenstern 6 september 2017 at 09:38

   Hej, och stort tack för din fina kommentar! Det känns som en livstid sedan jag satt med Ebba och pratade utmattning, men jag minns att jag var så OTROLIGT nervös inför. Därför känns det extra bra att läsa kommentarer som din, så tack! Hoppas det blir bättre för dig, sakta men säkert! Kram

 • Reply Hanna 12 september 2017 at 10:01

  Hej Isabel, du oefterhärmligt sköna kvinna! På riktigt. Ingen som någon men verkligen ingen som du (!?!?)

  Jag gifte mig i samma (likadan) stass som du tog dig an Kristallgalan i! Flott val. Du var stunning! Jag fick också knipsa av på längden dock fast att jag är lång som en stång!?

  Privat har jag läst (och i princip memorerat) alla dina klarsynta och viktiga inlägg om utmattningssyndrom. Mina ambitiösa, kompetenta, peppiga vänner faller som furor ikring mig och jag behöver alla de tips människor med erfarenhet och språk kan generera. Tack för det!

  Professionellt hade jag velat haffa dig mailledes för ett eventuellt samarbete framöver. Kanske finns mailen någonstans och jag är bara fartblind men om inte – och vid intresse – maila mig på given adress.

  :)

  /Hanna Privat & Hanna ”Professionell”

  • Reply Isabel Boltenstern 22 september 2017 at 07:57

   NÄ, så häftigt?! ÄLSKAR den klänningen och är lite ledsen att det antagligen kommer dröja superlänge innan man får anledning att använda den igen.

   Jag skickar ett mail till dig på en gång, så får du min mail där!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.